Ανακοίνωση ΕΣΝ Βριλησσίων - 3ος τελικός Α2

2019-05-02 19:28

Φίλες και φίλοι του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων,

  • ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 4/5/2019 τον Ιωνικό στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας στις 20:30 και παράλληλα τη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών, καθώς ο νικητής της αναμέτρησης, θα επιστρέψει στην Handball Premier.

Γνωρίζοντας την αμέριστη συμπαράστασή σας στην ομάδα, σας καλούμε να παρακολουθήσουμε μαζί τον τελικό του Πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό έχουμε ναυλώσει δύο ιδιωτικά λεωφορεία των 50 ατόμων, που θα ξεκινήσουν από το Κλειστό Βριλησσίων στις 4/5 και ώρα 18:15, προκειμένου να είμαστε εγκαίρως στον προορισμό μας και να λάβουμε τις θέσεις μας στο γήπεδο. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του κλειστού, αρκετά λεπτά νωρίτερα προκειμένου να αποφύγουμε τις καθυστερήσεις.

Φυσικά όσοι επιθυμείτε να προσέλθετε κατευθείαν στο γήπεδο του Ιωνικού στη Ν. Φιλαδέλφεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΙΧ σας.

  • παρουσία σας που κρίνεται απαραίτητη για τη στήριξη των αθλητών μας, θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα, προκειμένου να ζήσουμε παρέα την μεγαλύτερη στιγμή του Συλλόγου μας μετά το Κύπελλο του 2011 και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε μαζί μια ιστορική επιτυχία.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΕΣΝ Βριλησσίων