Ανακοίνωση έκπληξη από το Σ.Φ. ΠΑΟΚ: ¨Να συνεχιστεί το ντέρμπι ΑΡΗ - ΠΑΟΚ - Γελοία και απαράδεκτη η διακοπή¨

2014-10-21 19:14

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ τονίζοντας πως θέλουν το ντέρμπι με τον Άρη να συνεχιστεί από το σημείο που υπήρξε η διακοπή του αγώνα και όχι ο "Δικέφαλος" να κερδίσει το ματς στα χαρτιά, επισημαίνοντας πως αυτό προσβάλει τις αξίες του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν:
"Στα 88 χρόνια Ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ. δεν του χαρίστηκε τίποτα. Όλοι οι τίτλοι του συλλόγου μας κατακτήθηκαν μέσα στο παρκέ και στο χορτάρι, με την αγωνιστική μας ανωτερότητα και την ηθική μας υπερηφάνεια.
Αντιθέτως, αμέτρητες είναι οι φορές που με ύπουλα και δόλια μέσα, το αθλητικό παρακράτος στέρησε από τον Π.Α.Ο.Κ.  τίτλους και διακρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που σε συνθήκες ισονομίας και 50-50 δεν θα τους έχανε ποτέ.
Η απόφαση των διαιτητών να διακοπεί οριστικά το σαββατιάτικο “ντέρμπι” με τον συμπολίτη είναι γελοία και απαράδεκτη. Ειδικά όταν σε αντίστοιχα παιχνίδια των αιωνίων της Αθήνας γίνονται αίσχη και σπάνια οι διαιτητές τολμούν να διακόψουν τον αγώνα. Συνήθως μετά από μερικά “φωνήεντα” εκτός κάμερας, συνεχίζουν τη δουλίτσα τους σαν να μη συνέβη το παραμικρό.
Η διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα και η υπέρ της ομάδας μας κατοχύρωση του, προσβάλλει τις αξίες του συλλόγου μας και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Εμείς τον συμπολίτη θέλουμε και μπορούμε να τον κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Απαιτούμε το ματς να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε και να ολοκληρωθεί κανονικά.
Υ.Γ.  Νίκες στα χαρτιά και ενστάσεις επί ενστάσεων ταιριάζουν σ’ άλλους. Όχι στον Π.Α.Ο.Κ.
Μετα τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.".

sport24