Βριλήσσια-Νέες εγραφές στην ομάδα βόλεϊ του Φ.Ο. Βριλησσίων για την περίοδο 2016-2017

2016-06-21 17:41

Νέες εγγραφές στο Φ.Ο. Βριλησσίων!

 

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια αναγέννησής του. Μετά τη διαπιστευτήρια που έδωσε την απελθούσα αγωνιστική χρονιά με τη βιτρίνα του που είναι η αναγεννημένη γυναικεία ομάδα (τερμάτισε στην 4αδα της Α2) αλλά και η ομάδα κορασίδων που πέρασε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ, το έργο για περισσότερες επιτυχίες και κυρίως για προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων στα γήπεδα και στο βόλεϊ, θα συνεχιστεί με την αναβάθμιση των ακαδημιών. Ήδη η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας αλλάζουν και για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι του Φ.Ο. Βριλησσίων απευθύνουν πρόκληση σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) να γραφτούν στο σύλλογο και να μάθουν το ομαδικότερο των ομαδικών αθλημάτων, το βόλεϊ. Ειδικότερα, για τα παιδιά που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και 29 Ιουλίου και θα συνεχίσουν για τουλάχιστον για μέχρι και τον Ιανουάριο, προβλέπεται μειωμένη συνδρομή κατά 20% (επί του τελικού συνόλου που αντιστοιχεί-δεν προβλέπεται έκπτωση σε πιθανές extra χρεώσεις για μίσθωση γηπέδου ή προμήθεια αθλητικού υλικού).

Επιπλέον, για τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να μάθουν ή να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με το άθλημα του βόλεϊ, θα υπάρχει ειδικό γκρουπ σε στεγασμένο χώρο και ισχύει η ιδια έκπτωση, με τους ίδιους όρους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο info@fovrilission.gr ή στο 6945756869, ενώ προϋπόθεση για να ισχύει η παραπάνω προσφορά, είναι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα ενδιαφέροντος την οποία μπορούν να βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο :

https://www.fovrilission.gr/?p=1374

Σας περιμένουμε!!!