Βριλήσσια Δράση για μια Άλλη Πόλη | Ούτε για τον Άνθρωπο, ούτε για το Περιβάλλον | Απάντηση στον δήμαρχο

2020-01-24 17:22

Καθηλωμένη στην προεκλογική περίοδο η διοίκηση Μανιατογιάννη, εξακολουθεί να πορεύεται εν κρυπτώ, με κόλπα, πολιτικαντισμούς και εμμονή στην τακτική «βρίζε, βρίζε, κάτι θα μείνει». Αντί να επιχειρήσουν να εξηγήσουν ή έστω να σιωπήσουν, με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος της Ναυτικής Βάσης, εξέδωσαν χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου μια πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη ανακοίνωση 850 λέξεων σε βάρος της ΔΡΑΣΗΣ.


Συμβαίνει βέβαια συχνά όσοι δυσκολεύονται με τις εξηγήσεις να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα». Εν προκειμένω οι κύριοι, κατά το πρότυπο του δικομματισμού που εκπροσωπούν -αυτό ξέρουν- πουλούν φτηνά αντιδεξιά συνθήματα και προοδευτισμό για να αποφύγουν όσα καθημερινά τους εκθέτουν. Αλλά και η μικροπολιτική έχει τα όριά της.


Καλούμε τον συστημικό δήμαρχο και τα στελέχη του, που κατάφεραν να απαξιώσουν μια έκταση 52 στρεμμάτων - αποκλεισμένη για τους δημότες, να αφήσουν τις εκθέσεις ιδεών περί ανακύκλωσης και δημοκρατίας, θέματα που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά και να προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο όπου τους εγκαλούν 5 (πέντε) παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δώσουν εξηγήσεις.


Μέχρι τότε, μας αρκεί που συμβάλαμε στον περιορισμό της κακοποίησης του πάρκου, αφού ήδη οι κήνσορες σπεύδουν άρον-άρον να εξαφανίσουν τα πειστήρια των «πειραμάτων» τους.Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Συντονιστικό 22ας Ιανουαρίου 2020