Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στο 7ο Smart Cities Conference

2019-03-15 19:12

Μια ακόμη συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στο Συνέδριο Smart Cities, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Tα Βριλήσσια προοδεύουν και εξελίσσονται σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα, εφαρμόζοντας πρακτικές που την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο «έξυπνες» και «ευφυείς» ελληνικές πόλεις.

Για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις στα πλαίσια ενός βιώσιμου αναπτυξιακά Δήμου, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε τη σπουδαιότητα της εναλλακτικής πολιτικής με ψηφιακό πρόσημο διασφαλίζοντας την ανάπτυξη με κοινωνική συμμετοχή.

Στο συνέδριο, συμμετείχαν ομιλητές από δημόσιους φορείς, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στελέχη του « επιχειρείν» οι οποίοι μέσα από τις αναφορές τους σχεδιάζουν το αύριο για τις πόλεις και τις επιχειρήσεις τους.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com