ΟΚΠΑ Βριλησσίων // Δωρεάν εξετάσεις για όλους

2021-09-27 18:11

Στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και των ετήσιων ιατρικών εξετάσεων για όλο τον πληθυσμό της πόλης, προγραμματίζουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά δωρεάν, μία σειρά απαραίτητων προληπτικών ελέγχων υγείας για όλους μας. Ξεκινάμε 1/10/2021 με πλήρη καρδιολογικό έλεγχο για ένα μήνα, και σε περίπτωση που υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή θα παραταθεί όπως κάθε φορά. Ο καρδιολογικός έλεγχος περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, καρδιολογική εκτίμηση, υπερηχογράφημα, triplex καρδιάς και ενημέρωση για τους παράγοντες καρδιαγγειακής νόσου.

Ευχαριστώ την Αντιπ/δρο ΟΚΠΑΔΒ και Αντιδ/ρχο Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Μαλακου Χριστίνα για την διαχρονική εθελοντική προσφορά της στα δημοτικά ιατρεία ως Καρδιολόγος.

Θα συνεχίσουμε στις 6/10/21 για ενα μήνα επίσης, με πλήρη ορθοπεδικό έλεγχο ενηλίκων και παίδων, από τον μονιμο ιατρό των Δημοτικών Ιατρείων Χειρουργό Ορθοπεδικό κο Επαμεινώνδα Τουργέλη.

Τηλ. για ραντεβού στα τηλέφωνα των αφισών,

Δ/νση Λ.Πεντέλης 62.

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το ΑΜΚΑ.

Εξυπακούεται ότι εκτός των ημερών που διεξάγωνται οι παραπάνω έλεγχοι, τα τακτικά ιατρεία Καρδιολογικό και Ορθοπεδικό συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και να δέχονται ραντεβού σε καθημερινή βάση το Ορθοπεδικό Ιατρείο και το Καρδιολογικό κάθε Τετάρτη 14.00-17.00.

Συνεχίζουμε...

Β. Αρσένη-Λάμπρου

Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ

Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής

& Αγωγής Υγείας