Νίκη για την σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στον 2ο Γύρο του Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2018

2018-01-23 18:24

 

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», υποδέχθηκε τον ΣΠΣ Κυνόσαργες στα πλαίσια του 2ου γύρου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2018 για τον Β1 Όμιλο, σε μία αναμέτρηση στην οποία αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 6-2. Οι δύο ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη καθώς αμφότερες έχασαν στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα των Βριλησσίων, που θεωρητικά πάντα, φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο στην επίτευξη της νίκης, ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς προηγήθηκε 4-0. Τις νίκες σημείωσαν ο Μπεζυρτζόγλου Κωνσταντίνος, ο Λυρής Ορέστης μετά από μία θεαματική και συντονισμένη επίθεση στον αντίπαλο Βασιλιά, ο Γασπαράτος Παναγιώτης και ο ανήλικος Κορμακόπουλος Κωνσταντίνος που είναι μάλιστα ο μόνος παίκτης της ομάδας των Βριλησσίων που μετράει δύο(2) νίκες σε ισάριθμους γύρους.

 
 
Ακολούθησαν για την ομάδα των Βριλησσίων η ήττα του Μαριανού Θωμά, η νίκη του Πραματευτάκη Νικόλαου, η ήττα του Ετζόγλου Μάκη και τέλος η νίκη του Φειδάκη Ανδρέα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
 
Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!