Γνωρίστε τον πολυτάλαντο τραγουδιστή, ηθοποιό και δικηγόρο……Γιάννη Μωραϊτη!

2017-01-04 08:04

Ο Γιάννης Μωραϊτης κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι με τίτλο "Όλος ο κόσμος μου". Γιάννη, μίλησέ μας για τη νέα αυτή κυκλοφορία.

Γ.Μ.: Όντως, όπως το αποκάλεσες...ένα νέο ,"υπέροχο τραγούδι", δια χειρός του αγαπημένου και ταλαντούχου δημιουργού Ανδρέα Λάμπρου, με τον οποίο ξαναβρισκόμαστε δισκογραφικά φέτος με αυτό το τραγούδι, το οποίο ήθελα πολύ να ερμηνεύσω και να το κυκλοφορήσω και να που έγινε και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

Από πότε και πως ξεκίνησε αυτό το "ταξίδι";

Γ.Μ.: Πριν από πολλά χρόνια...από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδούσα, αλλά και αργότερα όταν πλέον φοίτησα στο ωδείο και όλο αυτό άρχισε να αποκτάει υπόσταση... Με τα χρόνια βέβαια περάσαμε από πολλές διακυμάνσεις και πολλές δοκιμασίες... είμαστε ακόμα εδώ όμως και "δημιουργούμε" δίνοντας τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας κάθε φορά...

Από τότε μέχρι σήμερα, πόσες δισκογραφικές δουλειές μετράς;

Γ.Μ.: Κοίτα, πλέον με τα digitals δεν μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, παρά μόνο για "βήματα"...αργά και σταθερά, τα οποία άλλοτε μας έβγαλαν κάπου και άλλοτε πουθενά, άλλοτε μας "αβάνταραν" και άλλοτε όχι και ούτω καθεξής... Ας πούμε ότι έχω κυκλοφορήσει δισκογραφικά μέχρι στιγμής ένα πολυσυλλεκτικό tracklist με διάφορα ακούσματα και έχω κάνει και κάποιες συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές άλλων.

Μίλησέ μας και για τις συνεργασίες σου με άλλους καλλιτέχνες.

Γ.Μ.: Είμαι πολύ τυχερός διότι τα αποτελέσματα της δουλειάς μου, μου επέτρεψαν να κάνω όμορφες συνεργασίες μέχρι στιγμής και ευελπιστώ να συνεχίσω έτσι.. ενδεικτικώς μπορώ να σου ξεχωρίσω άτυπα κάποιες όπως πχ με την Πωλίνα μου, ή, την αγαπημένη μου Καίτη Γαρμπή.. με το γλυκό μου το Σοφάκι (σ.σ. Ζαννίνου) ή τον υπέροχο Δημήτρη Μπάσση... τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο και βέβαια τον μοναδικό κο Μίμη Πλέσσα, τον μεγάλο αυτό δάσκαλο...

Παράλληλα, ασχολείσαι και με κάτι άλλο;

Γ.Μ.: Παράλληλα είμαι και ηθοποιός κ έχω ασχοληθεί με το θέατρο, το οποίο υπεραγαπώ... και είμαι και Δικηγόρος!

Πολλά talent shows, πολλοί καλλιτέχνες, μεγάλος ανταγωνισμός. Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να διακριθεί;

Γ.Μ.: Πολύ δύσκολο...! Και ακόμα πιο δύσκολο είναι να παραμείνει...να διατηρήσει τη διάκριση αυτή...

Υπάρχουν κάποιες εμφανίσεις στο προσκήνιο;

Γ.Μ.: Δε σου κρύβω ότι υπάρχει ένα concept στα σχέδια μας και προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου να το υλοποιήσουμε... Μακάρι να ευοδωθούν οι συνθήκες και σύντομα να το παρουσιάσουμε.. είμαι όμως ανοιχτός και στις προτάσεις συνεργασίας και όλα είναι υπό συζήτηση..!

Γιάννη, σ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Γ.Μ.: Εγώ ευχαριστώ... εύχομαι υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο...μου!