Χριστόφορος Ζαραλίκος - «Παραγγελιές» στο Θερινό κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ

2022-07-06 17:26

 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

«Παραγγελιές»

Θερινός κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ

Τετάρτες 

20 και 27 Ιουλίου, 3 και 10 Αυγούστου

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση «Παραγγελιές» και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων!

Σε αυτή τη best of παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου το κάθε «μανάρι» θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον «Προφήτη» όποιο θέμα του αρέσει! 

Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι Πολιτικοί Αρχηγοί (Αλέξης Τσίπρας, Κυριακός Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος), τα Πολιτικά Κόμματα (Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ), τα Μνημόνια, Πολιτικά Κοινωνικά και Αθλητικά θέματα, Ερωτικές σχέσεις, τα Έθιμα, η Εκκλησία, ο Άδωνις, Αριθμολογία, Συνωμοσιολογίες, το Τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο Πόλεμος και ότι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα «μανάρια» του!!!

Info

Χριστόφορος Ζαραλίκος – «Παραγγελιές» 

Ημέρα: Τετάρτες 20 και 27 Ιουλίου, 3 και 10 Αυγούστου 2022

Έναρξη: 21:15, Διάρκεια: 90 λεπτά - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τόπος: Θερινός κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, MediaMarkt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market) καθώς και στο ταμείο του Τριανόν.

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήριο Θέασης: 14€ 

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€ - Μόνο από το ταμείο του Τριανόν.

Πόρτα: 15€ 

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/paraggelies/  

Πληροφορίες: Τηλ.: 30 210 8215469