Αβηράν Ζάκης: Δισκογραφικό ντεμπούτο στην Ελλάδα του Ισραηλινού σταρ

2018-07-31 18:22

https://agriniobestof.gr/media/k2/items/cache/75b0f77697bac6f784d1b75dde6d8563_L.jpg

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής από το Ισραήλ, Αβηράν Ζάκης έχει ελληνικές ρίζες και η αγάπη του για την Ελληνική μουσική είναι μεγάλη.

Έχοντας ταξιδέψει με τη φωνή του την ελληνική μουσική στη χώρα του, με την μουσική παράσταση "Μανόλια", κάνει δυναμικό ντεμπούτο στην ελληνική δισκογραφία με μια σύγχρονη διασκευή του τραγουδιού «Πάρε το πουκάμισο μου», τη γνωστή επιτυχία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Θοδωρή Καμπουρίδη.

Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της διασκευής, είναι ο καταξιωμένος Έλληνας συνθέτης και μουσικός  Θοδωρής Καμπουρίδης, ο οποίος και επέλεξε τον Αβηράν Ζάκη να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του, στη μουσική παράσταση "Μανόλια".  Ένα μαγικό ταξίδι στο λαϊκό τραγούδι όπου ο Αβηράν Ζάκης, ερμηνεύει με έναν σύγχρονο ενορχηστρωμένο τρόπο, τραγούδια του Θοδωρή Καμπουρίδη, που τραγούδησαν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Μανόλης Αγγελόπουλος, Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Ελένη  Βιτάλη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Θέμης Αδαμαντίδης και πολλοί άλλοι, καθώς και γνωστά τραγούδια άλλων συνθετών.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία γεννήθηκε και η ιδέα της διασκευής "Πάρε το πουκάμισο μου".

Απολαύστε παρακάτω τον Αβηράν Ζάκη στο νέο του video clip:

https://youtu.be/r9OEqFWBLkc