1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι (Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων

2017-01-17 10:50
Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το «1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι (Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» για παιδιά έως 12 ετών με διεθνή αξιολόγηση» το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.

 

 


Το τουρνουά  διεξήχθη σε ειδικά διαμορφωμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» κάτω από άρτιες αγωνιστικά συνθήκες.


Ο πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) προπονητής του Συλλόγου Παναγιώτης Γασπαράτος ήταν o επικεφαλής διαιτητής των αγώνων
 Στο παιδικό τουρνουά σκάκι πήραν μέρος 47 παιδιά.
 
 
 
Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα τα οποία ήταν ονομαστικά.
 
 
Εισπράξαμε το χαμόγελο των παιδιών (με τα οποία μοιραστήκαμε και την αγωνία τους αλλά και την χαρά τους), τα θετικά σχόλια των περαστικών και την προτροπή των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους να επαναλάβουμε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον. Όλα αυτά καταδεικνύουν πως το τουρνουά συνοδεύτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία, όπου συστατικό της ήταν η αγάπη μιας μικρής ομάδας ατόμων για το σκάκι και τα παιδιά…

Για να δείτε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του παιδικού τουρνουά πατήστε εδώ.