Σλούκας: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

2014-07-10 16:31

Την ευχή του να ξεπεραστούν τα θέματα μεταξύ ΕΟΚ και Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας, ώστε να μπορέσει να δώσει κανονικά το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα.

Ο 24χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στις κλήσεις τις Εθνικής και του Φώτη Κατσικάρη για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και τόνισε πως: «Ο προπονητής κρίνει τα πάντα. Εγώ από μικρό παιδί φοράω και τιμώ το εθνόσημο. Οπότε δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τώρα. Όταν με καλεί η εθνική είμαι πάντα εκεί. Απλά εύχομαι να ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα που έχει θέσει και η ομάδα μου και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, να πάνε όλα καλά».

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Κώστας Σλούκας είπε πως Εθνική δεν έχει να δώσει απαντήσεις σε κανέναν. «Μας πείραξε πολύ η αποτυχία του Ευρωμπάσκετ . Ήταν μια δυνατή σφαλιάρα. Αλλά η Εθνική δεν έχει να δώσει απαντήσεις. Πάντα θέτει ψηλά τον πήχη, κυνηγά τις επιτυχίες και αυτό θα κάνει και τώρα. Προχωρώντας βήμα-βήμα, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθώντας να ξεπερνά το κάθε εμπόδιο την στιγμή που το αντιμετωπίζει. Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, με μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις, οπότε πιστεύω ότι όλοι όσοι πάνε στην Ισπανία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο», τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Πηγή : www.pamesports.gr