Πρoκριματικά Euro 2016: Φαβορί η Ελλάδα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, δηλώνει ο Ρανιέρι

2014-10-14 18:11

Φαβορί θεωρεί την Ελλάδα απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία ο Κλάουντιο Ρανιέρι, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (14/10, 21.45 ΝΕΡΙΤ), για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

Ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε «δύσκολο» το ματς και ζήτησε «να έρθουν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο γιατί έχουμε ανάγκη την υποστήριξή τους».

Από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι δεν έχει καταλήξει στην 11άδα για την αυριανή αναμέτρηση, λέγοντας ότι θα δει «στην προπόνηση ποιοι είναι περισσότεροι έτοιμοι για αυτό το ματς».

Σε ερώτηση για το αν δικαιώθηκε με τους νέους παίκτες που έβαλε στο παιχνίδι με τη Φινλανδία, ο Ριανιέρι απάντησε πως «θέλω να βάζω τους καλύτερους, αυτούς που καταλαβαίνουν καλύτερα τη φιλοσοφία μου και θα είναι σε καλή κατάσταση».

Αναφορικά με το στόχο της Εθνικής, ο προπονητής της Εθνικής είπε: «Ο στόχος είναι να πάμε στο Παρίσι, εάν δεν πάμε, θα μιλάμε για καταστροφή, για λάθος από όλους. Και εγώ θα είμαι ο αρχιτέκτονας αυτού του λάθους».

Στην ίδια συνέντευξη τοποθετήθηκαν και οι Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Αμφότεροι διατράνωσαν την πίστη τους ότι θα έρθει το καλό αποτέλεσμα και απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν μαζικό «παρών» στο παιχνίδι.

Πηγή : www.902.gr