Βριλήσσια-Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις πρόληψης και φροντίδας του Δάσους Θεόκλητου

2019-06-27 19:30

https://i1.wp.com/enypografa.gr/wp-content/uploads/2019/06/katharismos-dasous-theoklitou-vrilissia.jpg?resize=214%2C140&ssl=1

Με τη συμμετοχή εθελοντών και περιβαλλοντικών φορέων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου η εθελοντική δράση καθαρισμού και ποτισμάτων του Δάσους Θεοκλήτου που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων με τη συνεργασία του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Είχαν προηγηθεί τα ποτίσματα των αναδασωμένων περιοχών και το πρώτο μέρος καθαρισμού του δάσους την Κυριακή 16/6.


Στην καθιερωμένη αυτή ετήσια δράση που γίνεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος στο Δήμο Βριλησσίων, συνέβαλαν, επίσης, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.

Το ‘παρών’ έδωσαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, κ.ά.

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές και φορείς που συμμετείχαν, ανάμεσά τους στους εργαζόμενους του καταστήματος Λ. Πεντέλης ΑΒ Βασιλόπουλος και στον Σύλλογο Προστασίας της Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου.


Με την ολοκλήρωση των δράσεων πρόληψης ξεκινά και η συμμετοχή εθελοντών πολιτών και εκπροσώπων φορέων της πόλης στις βάρδιες πυροφύλαξης της δασικής περιοχής.