Βριλήσσια Κοινωνία των Πολιτών-Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου - 2 μέρες γιορτής!

2016-05-30 12:10

Aγαπημένοι μας φίλοι,

Σαν σήμερα συμπληρώνεται ένα χρόνος από την εμπρηστική επίθεση στο Θέατρο τησ  Ρεματιάς. Προτείνουμε, αντί της καθιερωμένης μας συνάντησης στα γραφεία μας,  να συναντηθούμε σήμερα εκεί στις 20.30 και να γιορτάσουμε την αναγέννησή του!
Σας περιμένουμε με χαρά!
Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που δεν έχετε τρόπο να έρθετε, ώστε να οργανώσουμε καποιες ομάδες.

Ένας χρόνος μετά τις στάχτες 2 μέρες γιορτής στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου - Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Μαΐου, 8.30 μ.μ. - Είσοδος ελεύθερη

Τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου αντίστοιχα, οι φίλοι της μουσικής αλλά και της Ρεματιάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι και μια παρουσίαση γνωστών κλασικών συνθέσεων.
Η παράσταση «Το αστικό λαϊκό τραγούδι στον 20ο αιώνα»  αποτελεί μια μυσταγωγική μουσική περιπλάνηση στη  λαϊκή μουσική παραγωγή που γνώρισε η χώρα μας από το 1900 μέχρι και το 2000. Οι ερμηνευτές Αφεντούλα Ραζέλη και Στέλιος Γαλανός θα μας παρουσιάσουν από παραδοσιακά μικρασιατικά τραγούδια, «αρχοντορεμπέτικα» και λαϊκά μέχρι σύγχρονα τραγούδια του λεγόμενου «έντεχνου» ρεπερτορίου.
Για τους φίλους της κλασικής μουσικής η Ορχήστρα Academica Αθηνών (16 εγχόρδων) με σολίστ την Ευγενία Παπαδήμα και τον Χρίστο Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει κλασικές συνθέσεις και σύγχρονες μεταγραφές έργων των W.A. Mozart, S. Barber, J.S. Bach, B. Britten, G.F. Haendel.
Η είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα ξεκινά στις 20.30.

Ενσωματωμένη εικόνα 1