Βριλήσσια|Η ΔΡΑΣΗ κόβει την πίτα της και γιορτάζει

2020-01-09 16:01

Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 8:00 μ.μ., ΤΥΠΕΤ. Μαζί μας οι «Εκτός Ύλης»

https://i1.wp.com/enypografa.gr/wp-content/uploads/2020/01/drasi-pita.jpg?ssl=1

Ο καινούριος χρόνος είναι ήδη εδώ. Οι στολισμένες πόλεις, η χαρά της γιορτής, τα χαμόγελα των παιδιών μπροστά στα παιχνίδια που έφερε ο Άη Βασίλης, τα όμορφα συναισθήματα που συνοδεύουν την παραδοσιακή για τις γιορταστικές ημέρες επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και η καλή διάθεση που τη συνοδεύει, μας συντρόφευσαν αυτές τις ημέρες, αλλά, είναι αλήθεια, δεν κατάφεραν να βγάλουν από το μυαλό μας την ανασφάλεια της εποχής.

Ανασφάλεια, οικονομική, πολιτική οικολογική, με τον κίνδυνο μιας πολεμικής περιπέτειας, στην περιοχή -και γενικότερα- ορατό και πιο πιθανό από ποτέ.

Σε ό,τι μας αφορά, μόνη απάντηση σε αυτές τις δυσκολίες είναι η κοινωνική συνοχή, η πορεία προς μια συγκροτημένη και λειτουργική Πολιτεία, η ενεργητική συνύπαρξη όσων δεν ιδιωτεύουν και ανησυχούν για αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Η ανάγκη για κοινωνικότητα, για να συναντιόμαστε, είναι επιτακτική.


Μια καλή αφορμή για να βρεθούμε μαζί στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι η γιορτή της ΔΡΑΣΗΣ.


Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 8:00μμ στο ΤΥΠΕΤ θα κόψουμε την πίτα μας, θα ανταλλάξουμε ευχές, Θα πιούμε ένα ποτό και θα απολαύσουμε τα τραγούδια που θα μας παίξει το αγαπημένο μας μουσικό σχήμα «Εκτός Ύλης» των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης, που συχνά συντροφεύει τις εκδηλώσεις μας.


Σας περιμένουμε


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη