Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας-Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

2023-09-17 14:41

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ‘Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βαφειάδη

Με μια μεγάλη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ‘Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βαφειάδη.

Ο κ. Βαφειάδης, ξεκινώντας την ομιλία του, μετέφερε τα συναισθήματα αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης του δήμου Βριλησσίων προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης έως και την παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης στο μέτρο που είναι δυνατό και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη ανταπόκριση και στήριξή τους.

Παρέθεσε, κατόπιν, τις βασικές αρχές του συνδυασμού για την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση και την ομαδοκεντρική λειτουργία και παρουσίασε επιγραμματικά το έργο της τελευταίας θητείας, αλλά και τους βασικούς άξονες για τη νέα πενταετία - τη βελτίωση της καθημερινότητας και των υποδομών, την αειφόρο ανάπτυξη, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την παιδεία, την κοινωνική μέριμνα.

Ο επικεφαλής του ‘Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας’ αναφέρθηκε στα εμβληματικά έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, αλλά και σε όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Συγκεκριμένα:

στο μεγάλο  έργο των ομβρίων αξίας 8.000.000 το οποίο εγκρίθηκε και υπογράφεται μέσα στο Σεπτέμβριο

στην υπογειοποίηση δικτύου διανομής ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό τη θωράκιση έναντι βίαιων καιρικών φαινομένων και την αποφυγή σοβαρών βλαβών.

στις μελέτες για τη Δυτική Συνοικία και τις αναπλάσεις της Ναυτικής Βάσης  και των οικοδομικών τετραγώνων ΟΤ 444 και ΟΤ 365,

στην κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου, τη δημιουργία σταθμού Υδρογόνου και την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων,

στην υλοποίηση των παρεμβάσεων του ΣΒΑΚ και την πολεοδόμηση περιοχής Κρασσά

Ιδιαίτερα για την Πολιτική Προστασία ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε τη δημιουργία Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και σώματος εθελοντών, και τόνισε ότι ο πρωταρχικός στόχος της συνολικής σχεδίασής είναι να ‘στηρίξουμε τον άνθρωπο , να κάνουμε το δήμο μας προσβάσιμο και φιλικό σε όλους - στα άτομα με αναπηρία, στους ηλικιωμένους, να στηρίξουμε την αδύναμη οικογένεια και τους συμπολίτες μας’.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η ομάδα των υποψήφιων δημοτικών  συμβούλων του συνδυασμού, της οποίας η Νέα Δυναμική αποτελείται από στελέχη έμπειρα αλλά και νέα που και γνωρίζουν και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.

Ο κ. Βαφειάδης ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας ότι ‘Δεσμευόμαστε να λειτουργήσουμε έτσι ώστε να είμαστε αποφασιστικά και σταθερά δίπλα στον πολίτη στην καθημερινότητά του’ και ζήτησε τη ‘στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια χωρίς αποκλεισμούς γιατί τα Βριλήσσια είναι το σπίτι μας!’