Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού-Κοπή πίτας και συμπόρευση με Ξένο Μανιατογιάννη

2019-02-08 12:37

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής παράταξης ¨Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη  Αλληλεγγύης και Πολιτισμού¨ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στο καφέ  ΣΕΒΑΧ  με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της.
Η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης κ. Ελένη Σακισλή ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά εκφράζοντας τα μέλη και τους φίλους της Ανοιχτής Πόλης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης Δήμαρχος της Πόλης μας και επικεφαλής της Δημοτικής  παράταξης  Δήμος Δημιουργίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας.
Ο κ.  Μανιατογιάννης επανέλαβε την πρόσκληση που έκανε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου,  για συσπείρωση και συνεργασία των τοπικών προοδευτικών δημοτικών παρατάξεων και συλλογικοτήτων με στόχο την Δημοκρατική και αποτελεσματική διακυβέρνηση του Δήμου μας.
Στην τοποθέτησή της η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης ανακοίνωσε την απόφαση της παράταξης να ανταποκριθεί θετικά στην παραπάνω πρόσκληση, σε συμφωνία με την ήδη εξαγγελθείσα αυτοδιοικητική μας πολιτική για την επίτευξη μιας ευρείας συσπείρωσης προοδευτικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων, εν όψει των αυτοδιοικητικών  εκλογών για να μην επικρατήσουν στο Δήμο μας συντηρητικές πολιτικές και πάντα στην βάση των προγραμματικών κατευθύνσεών μας, που ήδη έχουν τεθεί σε δημόσιο διάλογο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας μέσα σε μία ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 Για την "Ανοιχτή Πόλη"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος