Βριλήσσια-Ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της διοίκησης Ιγνάτιου Παζαρλή–Ασούτη, χάνει την πλειοψηφία ο συνδυασμός του δημάρχου.

2019-01-16 21:11

Με γραπτή δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος Ιγνάτιος Παζαρλής - Ασούτης, του συνδυασμού του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του, ο Ιγνάτιος Παζαρλής-Ασούτης είχε καταλάβει ως πρώτος επιλαχών την θέση του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη.

Με την ανεξαρτητοποίησή του ο συνδυασμός του δημάρχου χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, αφού έχουν ήδη ανεξαρτητοποιηθεί η δημοτική σύμβουλος Θάλεια Πορφύρη και ο πρώην αντιδήμαρχος και δεύτερος σε σταυρούς Κώστας Μουζάκης, έτσι μένουν 16 δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του δημάρχου και 17 της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητοι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, η Κατερίνα Χρυσοπούλου από την Νέα Πνοή, ο Μιχάλης Βερροιόπουλος και ο Ορέστης Ηλίας από την Δράση και ο Κώστας Φαράκλας από την Ανατροπή. Έτσι μαζί με τους τρεις ανεξάρτητους πλέον της διοίκησης έχουμε σύνολο επτά.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Ιγνάτιου Παζαρλή-Ασούτη

Σήμερα 16/01/2019 γνωστοποίησα στο Δήμο Βριλησσίων την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη. Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω την πολιτική και αυτοδιοικητική μου δράση με βάση τις αρχές, τις πεποιθήσεις και κυρίως με το ό,τι επιβάλλει η συνείδησή μου για το καλό του Δήμου Βριλησσίων.

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com