Βριλήσσια-2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου Κυριακή 7 Απριλίου

2019-03-29 19:26

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 20 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:00.

 

Ο αγώνας δρόμου του Δήμου Βριλησσίων θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 2,5χλμ επί 2 και δυναμικού βάδην 2,5χλμ. επί 2.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το κέντρο του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δήμου Βριλησσίων (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη-τέρμα Κισσάβου).

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ή της Viva.gr.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots - Reload – WIND – Yolenis - Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - VIVA Τεχνόπολις - VIVA Σύνταγμα

 

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό ΠΑΟΔΗΒ (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη)

Τηλ.: 210 8101510 – 511 (09:00 – 20:00)