Βραβείο Περιβαλλοντικής ευαισθησίας στο 5ο Νηπιαγωγείο Δήμου Βριλησσίων

2018-06-15 10:18

Στο 5ο Νηπιαγωγείο απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο Περιβαλλοντικής ευαισθησίας στην τελετή απονομής των βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τον δήμο Πεντέλης, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο σχολείο συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον με θέμα: "Τα σκουπίδια δεν πετώ, με τη φαντασία μου μ΄ αυτά δημιουργώ".

 

Το δήμο Βριλησσίων, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Πεντέλης, εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής Παρασκευοπούλου Γιώτα, η οποία και απένειμε το βραβείο και τα αναμνηστικά στους νικητές.

 

Από το Δήμο Βριλησσίων συμμετείχαν, επίσης, το 2ο ΓΕΛ και το

3ο Νηπιαγωγείο με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Δάσος, ανάσα ζωής".

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις όμορφες περιβαλλοντικές δράσεις τους, με τις οποίες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για ενεργοποίηση πολιτών για την έγκαιρη λήψη μέτρων και αλλαγής συμπεριφοράς στην κατεύθυνση της ουσιαστικότερης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com