Βίντεο με σκουπιδότοπους στο Πεντελικό

2020-07-25 03:49

Σκουπίδια στο Πεντελικό

 

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ,  Ιούνιος 2020                         

Το Πεντελικό εδώ και δεκαετίες αποτελεί χώρο ανεξέλεγκτης παράνομης λατόμευσης και απόρριψης κάθε λογής μπάζων. Τα τελευταία χρόνια όμως η παρανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ντόπιοι εργολάβοι που έχουν ήδη καταδίκες, πρόστιμα και κατασχέσεις εις βάρος τους, συνεχίζουν να γεμίζουν το βουνό με εκατοντάδες φορτηγά οικοδομικά μπάζα. Με πρόχειρους υπολογισμούς πάνω από 3.000 κυβικά μέτρα έχουν απορριφθεί το 2019 και το 2020.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σκουπίδια στο Πεντελικό - Ιούνιος 2020


Στο παλαιό λατομείο Μουζάκη και σε απόσταση 300 μέτρα από τα τελευταία σπίτια της Νέας Πεντέλης έχει δημιουργηθεί μια μικρή Φυλή. Μέχρι πρόσφατα (Δεκέμβριος 2019 - Φεβρουάριος 2020) κάποιοι άγνωστοι; σε καθημερινή βάση άδειαζαν τόνους μπάζα.


Στο τέρμα της οδού Παπαφλέσσα: Αλλα μπάζα στις πηγές του ρέματος Αγίου Σίλα για τα οποία έγινε καταγγελία από το Σύλλογό μας το Νοέμβριο 2011 και τον Νοέμβριο του 2019 στον Δήμο, αστυνομία , Δασαρχείο και αλλού. Δείτε τη σχετική ανάρτησή μας εδώ:
Χωματερή στην Πεντέλη ξανά!

Κάτω από τη σπηλιά Νταβέλη (Αρχαία λατομεία) και σε ανενεργό; ορεινό λατομείο...
Σε απόσταση 200 μέτρα από τα αρχαία λατομεία οι ασυνείδητοι ρυπαίνουν και καταστρέφουν το περιβάλλον με 100 φορτηγά μπάζα.

Για πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;

 

Οι θέσεις απόθεσης σκουπιδιών έχουν σημειωθεί με το Νο. 7 σε κόκκινο κύκλο στον πρόσφατο χάρτη μας της Ρεματιάς Πεντέλης που μπορείτε να προμηθευτείται δωρεάν από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μας.
Δείτε παρακάτω τις 2 πορείες του drone με κίτρινο χρώμα: