Βασίλης Πάντσιος - Αλκμήνη Χατζηνάσιου // 2 Νέα Ντουέτα // Κυκλοφορούν από την InRealTime Records

2021-09-09 15:48

‘’Κάνε κάτι’’ και ’’Μικρές Χαμένες Μέρες’’ είναι τα 2 νέα ντουέτα–singles του τραγουδοποιού Βασίλη Πάντσιου που τα ερμηνεύει μαζί με την χαρισματική και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Αλκμήνη Χατζηνάσιου!

Το ‘’Κάνε κάτι’’ είναι διασκευή από το αγαπημένο τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη σε στίχους Σταμάτη Πανταζόπουλου που γράφτηκε σαν soundtrack για την ταινία ‘’5 Λεπτά Ακόμα’’.Ο Γιώργος Δημητριάδης έχει μια ξεχωριστή παρουσία δεκαετιών στο χώρο του ελληνικού ποπ-ροκ και διαρκώς ξαφνιάζει με την δημιουργικότητα και την ζωντάνια του.
 
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ – Βασίλης Πάντσιος Feat. Alcmene
https://youtu.be/mQBf8FdmH_c
Το ’’Μικρές Χαμένες Μέρες’’ είναι η διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού  από τα  ‘’Υπόγεια Ρεύματα’’. Την ροκ μπάντα με τον ιδιαίτερο εναλλακτικό και progressive ήχο που από το 1992 που δημιουργήθηκε μας χαρίζει υπέροχα τραγούδια με έντονο πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο.  Τους στίχους και την μουσική έγραψε ο Γρηγόρης Κλιούμης.
 
ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – Βασίλης Πάντσιος Feat. Alcmene
https://youtu.be/sIHRq_v5abs

Τα 2 νέα singles του Βασίλη Πάντσιου εντάσσονται στο άλμπουμ ‘’Αγαπημένα και Πειραγμένα’’ !Περιλαμβάνει 6 διασκευές γνωστών τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε και γίνονται παραγωγές μέσα από την δική του οπτική. Κυκλοφορούν επίσημα με την άδεια των δημιουργών τους από την InRealTime Records.


Tracklist:

I CAN’T ESCAPE MYSELF – ‘’The Sound’’  (Written By Adrian Kelvin Borland)
ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ – ‘’Μικρές Περιπλανήσεις’’ (Μουσική: Νίκος Αρμπιλιάς, Στίχοι: Στέργιος Παπαποστόλου)
ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ – ‘’Λιζέτα Καλημέρη’’ (Μουσική: Γιώργος Καζαντζής - Στίχοι: Λίλυ Βαρίνου)
ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – ‘’Υπόγεια Ρεύματα’’ (Στίχοι, μουσική: ‘’Γρηγόρης Κλιούμης’’)
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ – ‘’Γιώργος Δημητριάδης’’ (Μουσική: Γιώργος Δημητριάδης, Στίχοι: Σταμάτης Πανταζόπουλος)
ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ – ‘’Διονύσης Σαββόπουλος’’ (Στίχοι, μουσική – Διονύσης Σαββόπουλος)

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το άλμπουμ στους παρακάτω σύνδεσμους:

Spotify: https://open.spotify.com/album/5hYaCJVro96yyfRa0W5BlH?si=76WwRxVNQ1C1lknzUtQZvA
iTunes : https://music.apple.com/us/album/agapimena-peiragmena-a-album-ep/1568691173
Amazon:   https://www.amazon.com/dp/B095JBHFD4/
Deezer :  https://deezer.page.link/DZ2JiwMPwcgxmWuo7

Ο Βασίλης Πάντσιος ξεκίνησε από νεαρός το μεγάλο ταξίδι του στο χώρο της μουσικής με πολλές εμφανίσειςσε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. 
Στο ρεπερτόριο του που βασιζόταν κυρίως στο ελληνικό ροκ άρχισε σταδιακά να ενσωματώνει και δικά του τραγούδια.Έχει κυκλοφορήσει ένα δίσκο με την ροκ μπάντα ‘’Ντόμινο’’ και 3 προσωπικά άλμπουμ με δικές του συνθέσεις.
(‘’Το ροκ εντός μου’’, ‘’Είμαστε σε τριπ’’ & ‘’Μοιραίες Γυναίκες’’).
Στην μουσική του πορεία τον συγκίνησαν ιδιαίτερα δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών.
Έτσι κάποια στιγμή, παράλληλα με τη δική του δισκογραφία, άρχισε να δουλεύει και να ηχογραφείγνωστά αγαπημένα τραγούδια που τον άγγιξαν, τον επηρέασαν και τον σημάδεψαν τα οποία έχει ερμηνεύσει πολλές φορές σε συναυλίες του και γνωρίζει καλά την δυναμική τους.Πάντα με σεβασμό στο έργο, στον δημιουργό και ιδιαίτερα στην αισθητική του.
 
Facebook: https://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.
YouTube: https://www.youtube.com/user/BILLPAN10

Η Αλcmene (Αλκμήνη Χατζηνάσιου), γόνος μουσικής οικογενείας, ήξερε από μικρή πως το τραγούδιήταν μονόδρομος για εκείνη. Από το 2003 συνεργάζεται με πολλές μπάντες και γνωστούς καλλιτέχνεςπραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας.Το Μάϊο του 2018, κυκλοφορεί την δική της πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά,με τίτλο ‘Kill the Girl’, σε σύνθεση της Μαριάννας Κούππα, σε ποπ-ροκ, ηλεκτρονικό ύφος.Τον Ιούνιο του 2020, κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο “Angel”, σε σύνθεση δική της και τουΑποστόλη Λυμπερόπουλου, ενώ συμμετέχει επιλεκτικά σε διάφορα μουσικά projects (βραδιές ποίησης, αφιερώματα κ.α.)
Η Αλcmene είναι απόφοιτος της σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικούκαι Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, ενώ αυτήν την περίοδοαπασχολείται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία των Αθηνών.
 
Facebook: https://www.facebook.com/AlcmeneOfficial
YouTube: https://www.youtube.com/alkminichatzinasioualcmene