Βαλκανικό Πρωτάθλημα BOXE SAVATE-8 μετάλλια για την Εθνική ομάδα

2017-05-19 11:01

Δελτίο Τύπου Lykourgos Spartan Fighters - Βαλκανικό Πρωτάθλημα BOXE SAVATE

Είχαμε τη τύχη και τη τιμή, για ακόμη μια φορά, να συμμετέχουμε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα BOXE SAVATE ως ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ελλάδος BOXE SAVATE το οποίο διοργανώθηκε στη πόλη Ρούμα της Σερβίας στις 13 και 14 Μάϊου 2017.

Η Εθνική μας ομάδα αποτελούνταν από 16 άτομα όπου οι 5 από αυτούς είναι από τη πόλη της Σπάρτης. Πιο συγκεκριμένα οι Βαλκανιονίκες είναι :

Από την ΣΠΑΡΤΗ :

 • Χρυσή πρωταθλήτρια Βαλκανίων !!!
  ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΕΛΕΝΗ - 45κ
 • Ασημένιοι πρωταθλητές Βαλκανίων :
  ΒΑΘΗ ΝΙΚΟΜΑΧΗ - 52 κ
  ΚΑΡΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - 70 κ
  ΠΕΠΕΛΙΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ - 80 κ
 • Χάλκινος πρωταθλητής Βαλκανίων
  ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 75 κ

Από ΑΓΡΙΝΙΟ :

 • Χρυσή πρωταθλήτρια Βαλκανίων
  ΠΑΣΙΕΝΤΗ ΜΑΙΡΗ - 40 κ
 • Ασημένιος πρωταθλητής Βαλκανίων
  ΠΑΣΙΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ +85 κ

Από ΑΘΗΝΑ :

 

 
 • Ασημένιος πρωταθλητής Βαλκανίων
  ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ -85 κ

Ήταν για όλους μας μια μοναδική εμπειρία όπου μια νεοσύστατη εθνική ομάδα είχε τη πρώτη της συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με αθλητές υψηλού επιπέδου και τεχνικής κατάρτισης από 8 διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων. Η Ελληνική αποστολή έδωσε δυναμικό παρών και βρέθηκε στη τρίτη θέση στη γενική κατάταξη χωρών και αυτό είναι αποτέλεσμα της συγκομιδής μεταλλίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας .

Ήταν μια συλλογική προσπάθεια όπου όλοι μαζί καταφέραμε να διακριθούμε και όλοι μαζί βοηθήσαμε για αυτή μας την επιτυχία. Αποκομίσαμε επιπλέον γνώση και εμπειρία, είδαμε νέους στόχους και πιστεύουμε ότι αυτή μας η επιτυχία θα βελτιώσει τη ποιότητα του συγκεκριμένου αθλήματος στη χώρα μας.

Εμείς οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και δάσκαλοι Λυκούργος και Γιώργος Δριτσας ευχαριστούμε αθλητές, γονείς, προπονητές, ιδιαίτερα το κ. Χρήστο Κάκο και την ελληνική ομοσπονδία για την υπευθυνότητα και την συνέπεια σε όλη αυτήν την διαδικασία !!!!
Από καρδιάς σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!!