Το ντουέτο του Γιώργου Γιγκλά με την Αμερικανίδα star Jennifer Hudson

2018-12-10 12:35

https://www.gothess.gr/_modfoto/articlesx/20181206_095042/600_q1.jpg

Γιώργος Γιγκλάς... Aπό το Αγρίνιο στο Μάντσεστερ και το ντουέτο με την κορυφαία Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Hudson 
 
                                                                                     
Γιώργος Γιγκλάς έχει καταγωγή από το Παναιτώλιο Αγρινίου. Από μικρός είχε αγάπη για το τραγούδι και τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με αυτό και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, υπό τις οδηγίες της δασκάλας φωνητικής, Julia Zekthi.
 
Είναι φανατικός θαυμαστής της Αμερικανίδας βραβευμένης με Όσκαρ και Grammy star Jennifer Hudson, που είναι κριτής στο "The Voice" στην Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία και κατάφερε να συναντηθεί μαζί της, μετά από δική της πρόσκληση στα studios Mediacity UK στο Μάντσεστερ, όπου γίνονται τα γυρίσματα για το "The Voice" της Μεγάλης Βρετανίας!
 
Η Jennifer απλή και χαμογελαστή προσκάλεσε κοντά της το νεαρό θαυμαστή, συνομίλησε μαζί του, φωτογραφήθηκε, αλλά και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία της, "I Am Changing"!
 
Μάλιστα όπως περιγράφει ο Γιώργος, αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Η Jennifer Hudson  γνώριζε ότι ήθελε να τραγουδήσουν μαζί και του έκανε έκπληξη! Μόλις άνοιξε η πόρτα για να περάσει στα backstage ο Γιώργος και στο βάθος του διαδρόμου περίμενε η Jennifer, εκείνη ξεκίνησε από μακριά να τραγουδάει και κάπως έτσι συνέχισαν το τραγούδι ντουέτο όταν πλησίασε κοντά της ο Γιώργος.
 
Jennifer Hudson μάλιστα προσκάλεσε τον νεαρό Αγρινιώτη στο Λος Άντζελες όπου θα έδινε συναυλίες, ενώ εκείνος με τη σειρά του την προσκάλεσε στο Αγρίνιο!
 
Ο Γιώργος Γιγκλάς είναι ένας νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής, που ηδη ξεκινάει τα πρώτα του "βήματα" και στόχος του με υπομονή και επιμονή είναι να φτάσει ψηλά, εκεί που έφτασε και η αγαπημένη του Αμερικανίδα star Jennifer Hudson !!!