"Το Λουκέτο" - Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

2020-03-27 15:29

https://cdn.radiomelodia.gr/uploads/2020/02/%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%BF-%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF.jpg

Ο νέος ταλαντούχος κι ανερχόμενος καλλιτέχνης Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, ήρθε κι έβαλε "Το λουκέτο" στην επιτυχία, με την επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού που αγαπήσαμε από τον Γιώργο Μαζωνάκη, πριν από 23 χρόνια! 
 
Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Το λουκέτο», έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και έχει κατακτήσει υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay, σε Ελλάδα και Κύπρο!
 
Οι στίχοι αλλά και οι extra στίχοι που συνοδεύουν το video cip του τραγουδιού, ανήκουν στον σπουδαίο στιχουργό Πάνο Φαλάρα, η μουσική στον εξαιρετικό συνθέτη Βασίλη Κελαϊδή, ενώ η ενορχήστρωση ανήκει στον Μετρ του είδους, Παναγιώτη Μπρακούλια!
 
Tο Official Video Clip, που κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου έχει ξεπεράσει μέσα σε λίγες ημέρες τα 255.000 views, με σταθερά καθημερινή ανοδική πορεία! 
 
Σκηνοθεσία: Αρτίκος Βασίλης/ Wideview Entertainment Art Director: Αρτίκος Βασίλης. 
 
Κυκλοφορεί από την Wide Music Records.
 
Δείτε το Official Video Clip του τραγουδιού "Το λουκέτο":
https://www.youtube.com/watch?v=7x5BlyXibpQ
 
Δείτε τα Official Video Clip από προηγούμενες επιτυχίες: 
 
Official Video Clip του τραγουδιού "Στο κόλπο" 
https://www.youtube.com/watch?v=2v3n1aYNWCk
 
Official Video Clip του τραγουδιού "Καταστροφή" 
https://www.youtube.com/watch?v=hagHxJ8wk-s