Τι είναι το Duke νάιτclub ?

2018-10-23 18:10

logo image

 

Τι είναι το Duke νάιτclub ? Τι έρχεται στο Κολωνάκι ?


Η έναρξη της χειμερινής σεζόν ξεκινάει επίσημα αυτήν την εβδομάδα και για το πανέμορφο στολίδι του Κολωνακίου. Το Duke νάιτclub είναι πανέτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να πλημμυρίσει με μουσική και διασκέδαση τις νύχτες μας.

Άκρως ανακαινισμένο , με ιδιαίτερα καλλιτεχνική άποψη και περίσσιο στυλ στο εσωτερικό του. Το νέο στέκι μας, θα λειτουργεί κάθε εβδομάδα απο Πέμπτη έως Κυριακη, με ένα άκρως ανατρεπτικό concept και δύο καλλιτέχνες έκπληξη με σπουδαία πορεία στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο.

Την Πέμπτη θα διασκεδάζουμε με RnB και House ρυθμούς με την ομάδα του Black Roses. Εναλλακτικά ακούσματα και Chic διάθεση και style. Στα decks οι Pedrik, Danny & Victor, James Jim και στα live vocals ο Steven Aderinto.

Οι Παρασκεύες μας, θα έχουν την σφραγίδα του Big Bang και την ιδιαίτερη συμμετοχή της Χριστίνας Κολέτσα. Το γνωστο αθηναϊκο party με mainstream ακούσματα από τον Sotiris Simatis και την μοναδική φωνή της εκπληκτικής Χριστίνας Κολέτσα θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό show.

Τα Σάββατα μας θα ονομάζονται Rumpus. Mainstream μουσικές επιλογές από τους resident djs του μαγαζιού, Bobito και G.Makrivelios πάλι με την συμμετοχή της Χριστίνας Κολέτσα.

Το concept της Κυριακής θα είναι μαγικό. Η ομάδα του Jeune Premier παρέα με την ομάδα του The Donkeys, έρχονται να μας απογειώσουν μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τις μοναδικές επιτυχίες του.

Από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο στο Κολωνάκι. Το Duke νάιτclub δεσμεύεται ότι ο χειμώνας θα μας μείνει αξέχαστος.

Διεύθυνση: Ακαδημιάς 43, Κολωνάκι
Τηλ. Επικοινωνίας: 697 8469080