Θερινά σινεμά-Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Ο Θρύλος του Ταρζάν"

2016-07-04 09:03

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Ο Θρύλος του Ταρζάν"



Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Ο Θρύλος του Ταρζάν" στο σινεμά ΚΗΠΟΣ για την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.
Λάβετε μέρος

Ταινίες που θα προβληθούν

Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας

"The BFG"
Ο BFG (Big Friendly Giant/Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας) διαφέρει από τους άλλους γίγαντες της Χώρας των Γιγάντων. Με τεράστια αυτιά και υπερευαισθησία στην οσμή, είναι αξιαγάπητα χαζούλης και συνήθως κλεισμένος στον εαυτό του.


Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα απειλή

"Independence Day: Resurgence"
Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη.


Ένας χαρισματικός άνθρωπος

"Genius"
Κερδίζοντας φήμη και κριτική επιτυχία από νεαρή ηλικία, ο Τόμας Γουλφ χαίρει ενός αστείρευτου συγγραφικού ταλέντου, αλλά και μιας προσωπικότητας που μπορεί να το κουβαλήσει.


Η Φαμίλια

"El Clan"
Βραβείο σκηνοθεσίας στη Βενετία για μια αληθινή ιστορία που πάνω της αντικατοπτρίζεται, ως καλοκουρδισμένο δραματικό θρίλερ, η σύγχρονη αργεντίνικη πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα.


Ο Κύριος Όβε

"En man som heter Ove"
Η συγκινητική κι αστεία ιστορία του άντρα που λέγεται Όβε, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του νεαρού συγγραφέα Φρέντρικ Μπάκμαν, ένα best seller που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 χώρες.


Florence: Φάλτσο Σοπράνο

"Florence Foster Jenkins"
Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. 


 

Όλα θα Πάνε Στραβά

"All Gone South"
Έχοντας κατακτήσει τις καρδιές πάνω από 3,2 εκατομμυρίων θεατών μόνο στη Γαλλία, το «All Gone South», μία από τις πιο μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες της γαλλικής κωμωδίας, μας ταξιδεύει στην εξωτική Βραζιλία για μια θεότρελη περιπέτεια!