The Post-Everything Collective & Friends // Ukraine Support Compilation

2022-03-08 15:11

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τα παιδιά που επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.


Η κολλεκτίβα The Post – Everything Collective παρουσιάζει την “Ukraine Support Compilation” στο bandcamp η οποία περιέχει κομμάτια από μπάντες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών που έχουν εγκλωβιστεί στη δίνη του πολέμου στην Ουκρανία.


Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Save the Children's “Ukraine Crisis Relief Fund” η οποία βοηθά στην παροχή τροφής, νερού, υγειονομικού υλικού, ψυχολογικής υποστήριξης καθώς και χρηματικής βοήθειας. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη ως την 31η Μαρτίου.

Παρακολουθήστε το trailer video.


Μπορείτε να βρείτε την συλλογή στο παρακάτω link:


Save the Children's Ukraine Crisis Relief Fund:

Η tracklist της “Ukraine Support Compilation”:


The Post – Everything Collective – Waxing (feat. After-Math, Hereafter, Jason Keisling, Moss Mountain, & Oldernar)

Gates – Where to Begin

We Lost the Sea – A Gallant Gentleman

Tides of Man - Young and Courageous (Re:visions)

Secret Gardens – Kosciuszko

Driving Slow Motion – Cathedral Dreams

Hereafter – Northern Lights

Thought Trials – Hedonism

Greybloom – Sage

Darkfield – Bloom

Empires of Light – Entropic Disgregations

Pictures of Wild Life – Seabright

Transatlantic Alliance – Stay Inside

Seabreather – Before An Open Window

Moss Mountain – A Thought Provoking Disposition

Oreana – Sunflowers

rhubiqs – Sumburgh Head

At the Grove – Hope

Sunbleed – Running Doe

Adam Dodson & Secret Gardens – Constellation Veins

Jason Keisling – Dark Matter

The Post – Everything Collective – To the Gates (feat. Darkfield, Empires of Light, Erin Malone, For the Shire, Hereafter, Jason Keisling, Moss Mountain, Oreana, Pictures of Wild Life, Secret Gardens, Sunbleed, & Thought Trials)

Driftless – Nothing

Oldernar – Hopes of a Better Fiction

Lisette Lowe – Shelter

After-Math – Embracing Fear

Sidus – Pale Dot

54DaysAtHome – Untitled#3

Scale & Feather – Sky Islands

Ever Onward – Weather Patterns

Brave Arrows – Dear Defense

Portal-Hex – Lost

In Inertia – A Day We Turn to This World

Meanue – Orders Meant to Defy

The Post – Everything Collective – Warning (feat. Scale & Feather, For the Shire, Thought Trials, Adam Dodson, & Jason Keisling)

Clouds Collide – Blossom

The Dimidium Affair – SchwarzWeiß

Innerspace – Bokota

Midas Fall – Awake

Atonalita – War in the Frozen Hell

Lumastora – From Above It

I Hear Sirens – Oblivion

Black Flak and the Nightmare Fighters – The Difference Between Surviving and Living

Wanheda – Akathisia

Ben Haskins – Taken Away

Artificial Astronaut – World

Tacoma Narrows Bridge Disaster – Postsynaptic

DØM – The Singing Woods of Zengő

The Glass Pavilion – Open to the Sky

Goodbye Meteor – A Way Out

Fights and Fires – Disposable Dogs

Shadow Walker – The Cats of Ulthar

Align in Time – I Go Too

Andrew Toy – Downstream

Anouâr G – Fever Child

Eyes to Argus – Last to Last

All Shall Be Well (and All Shall Be Well and All Manner of Things Shall Be Well) – Some Speak of the Future, Others of the Past

Non Somnia – Lullaby for Noa I

The Abyss Inside Us – Rebirth

Gatto Black – 8 Days a Week

Η κολλεκτίβα The Post – Everything Collective είναι μια διεθνής συνεργασία post – rock / metal μουσικών οι οποίοι δημιουργούν σαν ένα σύνολο υποστηρίζοντας την κοινότητα. Είναι μια παρακαταθήκη αλληλοϋποστήριξης.και μια κοινή προσπάθεια διαρκούς ανανέωσης και δημιουργίας μέσω ενός μείγματος από styles και επιρροές.


The Post – Everything Collective


Save The Children (Official Page)