«Τέλος Εποχής» για τους εθελοντές πυρασφάλειας! Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ευχαριστεί τη «Δράση» για τη βοήθειά της

2017-09-22 08:23

Και εφέτος, για 4η συνεχή χρονιά, η «Δράση» συνέβαλε στη φύλαξη του περιαστικού άλσους Βριλησσίων «Αγ. Θεόκλητος», μετέχοντας στις ομάδες εθελοντών πυρασφάλειας υπό την εποπτεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κάθε Δευτέρα, από τις 6:00μμ -10:00 μμ, για όλο το καλοκαίρι. Επιπρόσθετα, ο «δικός μας» Σπύρος Ταμίας, αφιερώθηκε στη φύλαξη του δάσους καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 6:00 το πρωί.


Σε ότι μας αφορά, η πρώτη βάρδια ήταν στις 19 Ιουνίου και η τελευταία σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τάσος Βιρβίλης αναφέρει:

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ευχαριστεί την Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη» για την μεγάλη βοήθεια και φέτος στην πυρασφάλεια του Δάσος Θεόκλητου. Τελευταία βάρδια σήμερα, εκτός από τον Σπύρο που συνεχίζει μαζί μας.

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας την Πολιτική Προστασία για το έργο της, αλλά και για τη δυνατότητα που μας έδωσε να συμβάλουμε χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια στη φύλαξη του άλσους της πόλης μας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι φίλοι / μέλη της «Δράσης» που ανταποκρίθηκαν αυτό το καλοκαίρι στο κάλεσμα του Δήμου ήταν οι ακόλουθοι:

Αθηνά Χαραλαμπίδου, Ανδρέας Βαρώτσος, Αντώνης Θεοφίλης, Βίκυ Μαλλίρη, Βίκυ Φλέγκα, Γιάννης Τσίχλας, Ζωή Μπουλέρου, Θωμάς Νασίκας, Κλεοπάτρα Σοφιανοπούλου, Κωνσταντίνα Κουντουριώτη, Λάμπης Λαζάνης, Λεωνίδας Ιωαννίδης, Μάκης Ετζόγλου, Μαρία Αρχοντή, Μαρία Κυρίτση, Μαρία Στίγκα, Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, Μάρκος Κρητικός, Ορέστης Ηλίας, Παντελής Σιαμπάνος, Ρήγας Κωνσταντινίδης, Σμαρώ Καζασίδου, Σπύρος Ταμίας, Τάκης Μάτσας, Τασία Μάρη, Φρόσω Μπαρτζώκα, Χάρης Δούκας.


Ευχόμαστε και «του χρόνου», ακόμη περισσότεροι!


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια Άλλη Πόλη»


* Στη σημερινή φωτογραφία, από αριστερά, ο Σπύρος Ταμίας, ο Τάσος Βιρβίλης και ο τελευταίος εθελοντής της "Δράσης" για εφέτος, Αντώνης Θεοφίλης.