Συνεργασία Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν με το Δήμο Βριλησσίων και τον Σ.Β.Α.Π.

2016-11-03 16:48

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) και το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σας προσκαλούν στην παράσταση του Παναγιώτη Μέντη «Αδαμαντία», σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη, με την ηθοποιό Μάνια Παπαδημητρίου.

 

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση που θα δοθεί από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και αποτελεί μέρος του προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο ΣΒΑΠ σε συνεργασία με τους δήμους - μέλη του.

 

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση συντελεστών και κοινού για το έργο και τη συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης ‘Κάρολος Κουν’.

 

Η θεατρική παράσταση «Αδαμαντία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11, Βριλήσσια.

 

Αντί εισιτηρίου, μαζεύουμε είδη καθαρισμού, είδη υγιεινής και τυποποιημένα τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έτσι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.