Συνέλευση και Εκλογές στο Cine Δράση

2020-08-28 16:17

Tο Cine Δράση μεγαλώνει! Έγινε κιόλας δέκα χρόνων. Αν και η πανδημία μας εμποδίζει να το γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε, εμείς συνεχίζουμε, ψάχνοντας τρόπους να μένουμε υγιείς και παράλληλα να διοργανώνουμε αυτά για τα οποία δημιουργηθήκαμε: προβολές, εκδηλώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις με σκηνοθέτες και λογοτέχνες, εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Οτιδήποτε μας φέρνει κοντά με γείτονες που έχουν ανάλογα ενδιαφέροντα και ανησυχίες. 

 

Είμαστε λίγοι αλλά κάνουμε πολλά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, ακόμα πιο ενδιαφέροντα αν βοηθήσουν και άλλοι, τουλάχιστον αυτοί που απολαμβάνουν τις μέχρι τώρα δράσεις μας.

 

Για αυτό καλούμε κάθε Βριλησσιώτη και Βριλησσιώτισα που αγαπά την τέχνη του κινηματογράφου και κάθε άλλη τέχνη, να γίνει μέλος του συλλόγου μας. Να συμβάλει με τις ιδέες και τη δουλειά του στην ανάπτυξη δράσεων. Όχι για να έχουμε να λέμε! Ούτε για να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε. Αλλά γιατί έτσι κάνουμε όλοι μαζί πράγματα που μας αρέσουν, γνωριζόμαστε καλύτερα, επικοινωνούμε βαθύτερα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις λύπες και τις ανάγκες μας!

 

Σας καλούμε να εγγραφείτε μέλη στο Cine Δράση. Και να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης, την προσεχή Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine Δράση» καλεί τα μέλη Συλλόγου σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 7:30μμ, πριν από την προβολή των 9:00, στον προαύλιο χώρο του Β΄ Γυμνασίου Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ξάνθης).

 

Τα θέματα της ΓΣ είναι:

 

-Απολογισμός και απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

-Οικονομικός Απολογισμός

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

Για το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Cine Δράση:

Η πρόεδρος Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Η γραμματέας Mαρία Στίγκα