Συνεχίζονται οι εγγραφές βόλεϊ στις ακαδημίες του ΦΟ Βριλησσίων

2017-04-19 17:48

Για όσες οικογένειες αναρωτιούνται αν το παιδί τους μπορεί να ξεκινήσει οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα σε κάποιο σύλλογο αυτή την περίοδο, η απάντηση είναι άκρως θετική. Είναι ίσως από τις πλέον κατάλληλες περιόδους αφού δεν υπάρχει ο φόρτος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έτσι όλο το προπονητικό τιμ δίνει περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες και στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων των παιδιών.

            Έτσι, η ακαδημία του Φ.Ο. Βριλησσίων απευθύνει κάλεσμα στις ενδιαφερόμενες οικογένειες να έρθουν να εγγραφούν στις ακαδημίες του. Ειδικά για κορίτσια γεννημένα από το 2009 ως και το 2011, καθώς και για τα αγόρια που είναι γεννημένα ως και το 2007, και θα εγγραφούν για πρώτη φορά, η συμμετοχή για μέχρι και τον Ιούνιο,  θα είναι δωρεάν.

             Παράλληλα, στόχος του συλλόγου είναι από τη νέα αγωνιστική περιόδο να δημιουργήσει και αγωνιστική ομάδα αγοριών. Για το λόγο αυτό, ο Φ.Ο. Βριλησσίων απευθύνει πρόσκληση σε παιδιά των τάξεων Ε΄ Δημοτικού ως και Α΄ Γυμνασίου προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις στο σύλλογο. Ειδικά για τα αγόρια αυτής της ηλικίας θα επιλεγούν, αναλογα με τη ζήτηση, προπονητικές μονάδες μεταξύ  Δευτέρας, Τετάρτης, Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής (2 με 3 προπονήσεις).

Για τα παραπάνω μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και να εκδηλώσετε ενδιάφερον, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας:

 https://www.fovrilission.gr/?p=1374  ή να τηλεφωνήσετε στο 6945756869.