Συνεχίζει στον πάγκο της Πεντέλης ο Κώστας Χαρτοματσίδης

2016-05-16 16:28

Συνεχίζει στον πάγκο της Πεντέλης ο Κώστας Χαρτοματσίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, ο Κώστας Χαρτοματσίδης πήρε άριστα στην πρώτη του σεζόν ως head coach, και έτσι θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της Πεντέλης και για τη νέα περίοδο. Συνεργάτες του θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Κιτσούλης και ο Γυμναστής Νίκος Δημητράκης.

Αναλυτικά:

«Ο Κώστας Χαρτοματσίδης θα είναι και την επόμενη χρονιά ,ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ , αφού η δουλειά του και η πορεία της ομάδας εκτιμήθηκε θετικά από το ΔΣ του Συλλόγου. Συνεργάτες του θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Κιτσουλης και ο Γυμναστής Νίκος Δημητράκης. Επιδίωξη του coach είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και η ενίσχυση της με νέους ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες.

Η μεταβατική περίοδος θα αρχίσει την Τρίτη 24/5.Το πρόγραμμα της θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ήμερες, αφού από 1/6 θα κλείσει το κλειστό της Ν. Πεντέλης για την αντικατάσταση του παρκέ και η ομάδα θα φιλοξενηθεί για τις προπονήσεις της, στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσιών.

Σε ότι αφορά τις υποδομές ο Άρης Μανιάτης θα διευθύνει την CHAMPIONS  BASKETBALL ACADEMY  μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΑΕ Πεντέλης,  συνεχίζοντας την εξαιρετική προσπάθεια του για την ανάπτυξη και την υποδειγματική λειτουργία των Ακαδημιών.»  

Πηγή : www.basketblog.gr