Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα η λειτουργία του Κ.Α.Π.Η. Βριλησσίων

2021-09-18 15:35

Από Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ΦΕΚ 3958/Τ. Β΄/ 27-08-2021 και κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού, θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω υπηρεσίες με αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών των Κ.Α.Π.Η στους χώρους παροχής των παρακάτω υπηρεσιών:

Υπηρεσίες Ιατρικές - Νοσηλευτικής Φροντίδας

Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας

Ατομική Συμβουλευτική από Κοινωνικούς Λειτουργούς

Ψυχολογική υποστήριξη (στα Δημοτικά Ιατρεία)

Γυμναστική (6) άτομα ανά ώρα 09.00-12.00 στο νέο γυμναστήριο του ΚΑΠΗ

Ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης από 14/9/21 στην αίθουσα Μουσών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και κατόπιν τεστ Μνήμης για τα νέα μέλη.

Εγγραφή νέων μελών και ανανεώσεις εγγραφών παλαιότερων μελών

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα αφορούν μόνον  πλήρως εμβολιασμένους και με τις 2 δόσεις του εμβολίου και αφού έχουν περάσει 14 ημέρες από την δεύτερη δόση.

Επίσης θα αφορούν νοσήσαντες με ημερομηνία διάγνωσης έως και 180 ημέρες, ενώ θα παρέχονται υπηρεσίες μόνον από προσωπικό που πληροί τα ίδια κριτήρια.

Για την υλοποίηση των προκαθορισμένων ραντεβού απαραίτητη είναι η προσκόμιση των αντίστοιχων πιστοποιητικών (εμβολιασμού ή νόσησης) στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή (παρ.2 του άρθρου 10 του ανωτέρω νόμου), δηλαδή την Προϊσταμένη ΚΑΠΗ.

Επισημαίνεται τέλος, ότι ΔΕΝ επιτρέπεται η προσέλευση των μελών των Κ.Α.Π.Η για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας (η παραμονή στην σάλα ΔΕΝ επιτρέπεται, ΔΕΝ θα λειτουργήσει η θεατρική ομάδα και οι ομάδες χορού και χορωδίας, καθώς και οι εκδρομές).

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com