Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου // Δελτίο Τύπου για τις δράσεις μας την ημέρα Περιβάλλοντος 5/6/2022

2022-06-08 17:38

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου τίμησε την Ημέρα Περιβάλλοντος με εθελοντικές δράσεις. 


Μέλη μας πήραν μέρος στον καθαρισμό της Ρεματιάς που συνδιοργανώσαμε με τον Σύλλογο Πεζοπόρων Χαλανδρίου και τον Δήμο Χαλανδρίου, ο οποίος παρείχε και την τεχνική υποστήριξη.   Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσσος, Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης κ. Κρανίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του σώματος εθελοντών. Η διαδρομή ήταν όπως πάντα λίγο κουραστική αλλά μαγευτική.









Τα μέλη μας κατέληξαν στο Πάρκο Φραγκοκλησιάς όπου μαζί με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου απομάκρυναν ξερά χόρτα γύρω από τα φυτά, πότισαν και περιποιήθηκαν τον χώρο παρά την υψηλή θερμοκρασία. 














Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου περισσότεροι και πιο δυνατοί, σε νέες δράσεις, με  ευρύτερες συνεργασίες πολιτών και αυτοδιοικητικών θεσμών και με το ίδιο πείσμα. 


Το Δ.Σ. του συλλόγου