Σύλλογος Γονέων Βριλησσίων-Γιορτή Μητέρας – Ημέρα Χαράς & Προσφοράς με Standup Comedy για παιδιά

2019-05-10 19:23

Τα έσοδα της παράστασης «Comedy Club για Παιδιά» του Γ. Χατζηπαύλου θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» η οποία υλοποιείται στις 12 Μαΐου και ώρες 10:00 – 15:00. Με στόχο να μεταδώσουν στα παιδιά τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, οι γονείς του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων μετατρέπουν για μία ημέρα το σχολείο σε χώρο γέλιου και ψυχαγωγίας, αλλά και σε χώρο στήριξης των οργανώσεων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και PRAKSIS.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν θέατρο, να συμμετάσχουν σε παιχνίδια και εργαστήρια, να αγοράσουν βιβλία και να συγκεντρώσουν είδη για τις δύο οργανώσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» είναι το ακόλουθο:

10:00

Προσέλευση

10:30 – 11:30

«Δώσ’ μου το Χέρι σου» - Η Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη ζωντανεύει την ιστορία του ομώνυμου βιβλίου με πολλές δράσεις και παιχνίδια. Τα παιδιά ενώνουν τα χέρια και αποδεικνύουν πώς το μοίρασμα και η αλληλεγγύη κάνουν τον κόσμο καλύτερο και εμάς ευτυχισμένους.

Για παιδιά έως 9 ετών. Είσοδος ελεύθερη.

12:00-12:30

Αφιέρωμα στον Ανδρέα Γιαννόπουλο – Μία μικρή γιορτή από τα παιδιά για τον παλιό μαθητή του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων που οραματίστηκε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

13:00 – 14:30

«Comedy Club για Παιδιά». Για πρώτη φορά, το αγαπημένο είδος θεατρικής κωμωδίας,  το stand-up comedy, απευθύνεται σε παιδιά. Μία πρωτότυπη παράσταση, από τον Γιώργο Χατζηπαύλου, που αντιμετωπίζει τους γονείς σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους.

Για παιδιά 6 έως 12 ετών. Υποχρεωτική η συνοδεία των παιδιών από ενήλικα.

Εισιτήριο 5 ευρώ. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παράλληλες Δράσεις

¾      Bazaar Βιβλίου: Αγοράζουμε βιβλία και αφήνουμε την προσφορά μας σε βιβλία για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ειδικά διαμορφωμένη γωνία.

¾      Εργαστήρι Χειροτεχνίας: Τα παιδιά δημιουργούν κατασκευές για τις μαμάδες που γιορτάζουν.

Συγκέντρωση ειδών

¾      Για το Χαμόγελο του Παιδιού: Τρόφιμα διαρκείας, είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού και οικιακής χρήσης

¾      Για την PRAKSIS: Φάρμακα (αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, αντιπυρετικά & αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη, παιδιατρικά φάρμακα, φάρμακα γαστροπροστασίας, δερματολογικές αλοιφές).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων.

Συνημμένα θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες.

 

<<ΤΕΛΟΣ>>