Συγκεντρώνουμε δώρα για τα παιδιά του Δήμου Βριλησσίων

2021-12-15 16:33

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων στον Δήμο Βριλησσίων, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 από τις 10:00-14:00, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ. Πεντέλης 62) σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 Λόγω της πανδημίας υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους.

  To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και φέτος δεν θα αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του. Καλούμε όλους τους κατοίκους των Βριλησσίων να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου μας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

 Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00. Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 62 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ)

 Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά.

                   https://www.facebook.com/vrilissia.gr 

                   https://www.instagram.com/dimosvrilission