Summercinemas προβολές για την εβδομάδα 21 Ιουλίου-27 Ιουλίου 2022

2022-07-21 18:27
 
 

Ταινίες

Το Κόλπο της Νυφίτσας

"El cuento de las comadrejas"
Μια γοητευτική σταρ της χρυσής εποχής του σινεμά, ένας ηθοποιός στο λυκόφως της ζωής του, ένας απογοητευμένος σεναριογράφος και ένας ηλικιωμένος σκηνοθέτης, μοιράζονται ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή.
 
Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"North by Northwest"
Ένας ανυποψίαστος διαφημιστής καταδιώκεται από κατασκόπους που νομίζουν ότι είναι πράκτορας της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του, μπλέκεται όλο και βαθύτερα σε μια υπόθεση στην οποία κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται...
 
Ο Αήττητος

"Prizefighter: The Life of Jem Belcher"
Μπρίστολ, Αγγλία, 1800: Ο Τζεμ Μπέλτσερ μεταμορφώνει τη μέχρι τότε πρωτόγονη πυγμαχία σε άθλημα των βασιλιάδων, σε μία ασύλληπτη πορεία που ξετυλίγει την άνοδο και την πτώση ενός καθαρόαιμου ταλέντου και ενός γεννημένου πρωταθλητή.
 
Spencer

"Spencer"
Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk της Αγγλίας, η Diana αποφασίζει να αφήσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.
 
Ο Τενόρος

"Ténor"
Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού. Aναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν. Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.
 
Η Χαμένη Σκηνή

"One Second"
Κίνα, Πολιτιστική Επανάσταση. Eνας κρατούμενος αποδρά από το στρατόπεδο εργασίας μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει τα Επίκαιρα στον κινηματογράφο. Μα ένα ορφανό κορίτσι έχει κλέψει το καρούλι της ταινίας. Εντωμεταξύ, οι χωρικοί περιμένουν ανυπόμονα να αρχίσει η προβολή.
 
Νεκρό Τηλέφωνο

"The Black Phone"
Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές του δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.
 
Μαγνητικά Πεδία

"Magnetic Fields"
H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του. 
 
Blow Up

"Blow Up"
Ο φωτογράφος μόδας Τόμας, που ζει μια ηδονιστική και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα ζωή, φωτογραφίζει κρυφά δύο εραστές σε ένα Λονδρέζικο πάρκο. Η γυναίκα, η Τζέιν, τον καταδιώκει κι απαιτεί το φιλμ, μα εκείνος της δίνει ένα άλλο. Πολλαπλά ζουμ στο ασπρόμαυρο φιλμ αποκαλύπτουν ότι η Τζέιν κοιτάζει ανήσυχη ένα τρίτο άτομο που παραμονεύει στα δέντρα με ένα πιστόλι, όταν λίγο αργότερα αποκαλύπτεται ένα πτώμα...
 
100% Λύκος

"100% Wolf"
Ο Φρέντι Λούπιν θα ήταν ένας συνηθισμένος, ενθουσιώδης έφηβος. Αλλά δεν είναι: είναι ο γόνος της τελευταίας οικογένειας λυκανθρώπων και διάδοχος της θέσης του επικεφαλής της αγέλης
 
Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο

"Verdens verste menneske"
Το χρονικό τεσσάρων χρόνων από την ζωή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία καλείται να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της ζωής και του έρωτα ενώ παλεύει για την καριέρα της. Όλα αυτά θα την κάνουν να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και θα την φέρουν αντιμέτωπη με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το ποια πραγματικά είναι.
 
Top Gun: Maverick

"Top Gun: Maverick"
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».
 
Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

"Bigfoot Family"
Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.
 
Σμύρνη μου Αγαπημένη (Summer Special Cut Re-Issue)

"Σμύρνη μου Αγαπημένη"
H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες.
 
Ο Άγνωστος του Εξπρές (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Strangers οn a Τrain"
Ένας ψυχωτικός κύριος της καλής κοινωνίας αναπτύσσει σε έναν επαγγελματία του τένις τη θεωρία πως δύο τελείως άγνωστοι μεταξύ τους μπορούν να κάνουν φόνο και να τη γλυτώσουν... μια θεωρία που σκοπεύει να εφαρμόσει.
 
Η Έβδομη Σφραγίδα

"Det sjunde inseglet"
Ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του, επιστρέφουν από τις Σταυροφορίες σε μια Σουηδία που μαστίζεται από την πανούκλα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον Θάνατο, ο οποίος θα ζητήσει από τον Ιππότη να τον ακολουθήσει. 
 
Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

"Encanto"
Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. 
 
Καλή Τύχη Λίο Γκράντε

"Good Luck to You, Leo Grande"
Η Νάνσι Στόουκς είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Καλό σεξ. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη.
 
Thor: Love and Thunder

"Thor: Love and Thunder"
H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης.
 
Elvis

"Elvis"
Η ιστορία του Elvis (Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς).
 
Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Μεταγλωττισμένο)

"Bigfoot Family"
Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.
 
Η Λειτουργία Τελείωσε

"La messa è finita"
Όταν ένας ιερέας γυρίζει στη γενέτειρά του με στόχο να βοηθήσει το ποίμνιό του, συνειδητοποιεί ότι το ζιζάνιο της αμαρτίας έχει μολύνει τόσο τους φίλους όσο και την οικογένειά του. Μόνη του επιλογή... να τα μαζέψει και να φύγει. 
 
Ο Νονός ΙΙ

"The Godfather: Part II"
Ο Μάικλ Κoρλεόvε, διάδoχoς της εγκληματικής αυτoκρατoρίας τoυ πατέρα τoυ, δεv είvαι πια o ιδεαλιστής vέoς πoυ πoλέμησε με αυτoθυσία στov Β Παγκόσμιo Πόλεμo. Αφoύ εξασφαλίζει τη συvεργασία εvός δυvαμικoύ γερoυσιαστή, εκβιάζovτάς τov μ έvα σκάvδαλo από τo παρελθόv τoυ, o Μάικλ πηγαίvει στηv Κoύβα για vα αvoίξει έvα πoλυτελές καζίvo σε συvεργασία με τov Εβραίo Μαφιόζo Χάιμαv Ρoθ.
 
Το Μυστικό της Μαντλίν Κόλινς

"Madeleine Collins"
Μια νέα γυναίκα ζει διπλή ζωή. Με τον πλούσιο Μελβίλ στη Γαλλία είναι γνωστή ως Ζιντίτ και έχει αποκτήσει δύο γιους. Με τον Αμπντέλ στην Ελβετία είναι η Μαργκό και έχουν μια κόρη. Εγκλωβισμένη στα ψέματα και στα μυστικά της, αρχίζει να καταρρέει εκτός ελέγχου. Μια νέα γυναίκα ζει διπλή ζωή. Με τον πλούσιο Μελβίλ στη Γαλλία είναι γνωστή ως Ζιντίτ και έχει αποκτήσει δύο γιους. Με τον Αμπντέλ στην Ελβετία είναι η Μαργκό και έχουν μια κόρη. Εγκλωβισμένη στα ψέματα και στα μυστικά της, αρχίζει να καταρρέει εκτός ελέγχου.
 
Οι Μεταμορφώσεις των Πουλιών

"A Metamorfose dos Pássaros"
Ο Ενρίκε και η Μπεατρίς παντρεύτηκαν ανήμερα των εικοστών πρώτων γενεθλίων της. Ο Ενρίκε, αξιωματικός του ναυτικού, περνά μεγάλο μέρος της ζωής του στη θάλασσα. Πίσω στην ξηρά, η Μπεατρίς, που έχει μάθει τα πάντα για τη ζωή μέσα από την αγάπη της για τα φυτά, φροντίζει τα έξι παιδιά της οικογένειας.
 
Ο Γάιδαρος ο Εραστής μου και Εγώ

"Antoinette dans les Cévennes"
Εγκαταλειμμένη, η Antoinette αποφασίζει να ακολουθήσει και αυτή το μονοπάτι. Όταν φτάνει εκεί, ο Vladimir πουθενά, μόνο κάποιος Patrick – ένας ανυπάκουος γάιδαρος – που θα τη συνοδεύσει στο περίεργο ταξίδι της...  
 
Ασανσέρ για Δολοφόνους (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Ascenseur pour l'échafaud"
Ο Ζουλιέν και η ερωμένη του, Φλοράνς, σχεδιάζουν το τέλειο έγκλημα για να βγάλουν από τη μέση το σύζυγο της Φλοράνς που είναι ταυτόχρονα και το αφεντικό του Ζουλιέν.
 
Πάντα στο Κόκκινο

"Turning Red"
Η Μέι Λι είναι μια αδέξια 13άχρονη που εντελώς ξαφνικά μεταμορφώνεται σε γιγάντιο κόκκινο πάντα όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ). 
 
​Djon Africa

"​Djon Africa"
Ο καλόκαρδος Μιγκέλ με το ψευδώνυμο Tibars, ή αλλιώς Djon África, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πορτογαλία – αγαπά τις γυναίκες και ζει μια ανέμελη ζωή. Αν κάποιος τον κρίνει, εκείνος του παραθέτει το παλιό τραγούδι του Frank Sinatra: “I do it My Way”. 
 
Desterro

"Desterro"
Η ταινία ακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού από την Βραζιλία, της Λόρα και του Ισραήλ. Είναι γύρω στα τριάντα κι έχουν έναν πεντάχρονο γιο, τον Λούκας. Ζουν μαζί, αλλά φαίνεται να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους μοιάζει να οδεύει προς τα βράχια κι ο μόνος που φαίνεται να ψάχνει ακόμα κάτι από τη ζωή είναι ο Λούκας.
 
Μερικοί το προτιμούν καυτό (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Some Like It Hot"
Ο Τζο και ο Τζέρι, ένας σαξοφωνίστας και ένας μπασίστας που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην στο παγωμένο Σικάγο, γίνονται μάρτυρες ενός πολύνεκρου μαφιόζικου χτυπήματος, κι έτσι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη επιβιβαζόμενοι σε ένα τρένο -μόνο που όταν κατεβαίνουν από αυτό, είναι πλέον η Τζοζεφίν και η Δάφνη, τα δύο νέα μέλη ενός γυναικείου συγκροτήματος που περιοδεύει στο Μαϊάμι.
 
Ama San

"Ama San"
Μια βουτιά, το μεσημεριανό φως του ήλιου διαπερνά το νερό. Ο αέρας και στους δύο πνεύμονες θα πρέπει να είναι αρκετός, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκολλήσουν τα αμπαλόνε από τα βράχια, στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού. Χωρίς την υποστήριξη κάποιας συσκευής παροχής αέρα, ή άλλα εργαλεία που να επιτρέπουν την υποβρύχια αναπνοή, το σώμα ως σύνολο καλείται να φτάσει στα όριά του.
 
Jack's Ride

"Jack's Ride"
Σε ηλικία 63 ετών και σχεδόν συνταξιούχος, ο Joaquim αναγκάζεται να ακολουθήσει τους κανόνες του κέντρου εργασίας, για να μπορέσει να εισπράξει τα επιδόματα ανεργίας.

 
summercinemas.gr