Summer Cinemas // Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Thor: Love and Thunder"

2022-06-30 17:10

Διαγωνισμοί

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Thor: Love and Thunder"



Απαντήστε σωστά στην ερώτηση και μπείτε στην κλήρωση για 3 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Thor: Love and Thunder". Ημέρα, ώρα και κινηματογράφος προβολής θα ανακοινωθούν σύντομα.
 

Ταινίες

Η Χαμένη Κόρη

"The Lost Daughter"
Η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Όταν όμως τα κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας, όμως όλα παίρνουν μία πιο σκοτεινή τροπή.
 
Τα Τρία Πατώματα

"Tre piani"
Τρεις οικογένειες ζουν στους τρεις ορόφους του ίδιου κτιρίου σε μία πολυτελή συνοικία της Ρώμης. Μέσα σε μία δεκαετία, η ζωή φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ αδελφών, γονιών, παιδιών και συζύγων. Οι επιλογές τους αντανακλούν πανανθρώπινα ηθικά ζητήματα και έχουν συνέπειες στις ζωές τους.
 
Blow Up

"Blow Up"
Ο φωτογράφος μόδας Τόμας, που ζει μια ηδονιστική και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα ζωή, φωτογραφίζει κρυφά δύο εραστές σε ένα Λονδρέζικο πάρκο. Η γυναίκα, η Τζέιν, τον καταδιώκει κι απαιτεί το φιλμ, μα εκείνος της δίνει ένα άλλο. Πολλαπλά ζουμ στο ασπρόμαυρο φιλμ αποκαλύπτουν ότι η Τζέιν κοιτάζει ανήσυχη ένα τρίτο άτομο που παραμονεύει στα δέντρα με ένα πιστόλι, όταν λίγο αργότερα αποκαλύπτεται ένα πτώμα...
 
Παράλληλες Μητέρες

"Madres paralelas"
Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους.
 
Καλή Τύχη Λίο Γκράντε

"Good Luck to You, Leo Grande"
Η Νάνσι Στόουκς είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Καλό σεξ. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη.
 
Ο Άγνωστος του Εξπρές (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Strangers οn a Τrain"
Ένας ψυχωτικός κύριος της καλής κοινωνίας αναπτύσσει σε έναν επαγγελματία του τένις τη θεωρία πως δύο τελείως άγνωστοι μεταξύ τους μπορούν να κάνουν φόνο και να τη γλυτώσουν... μια θεωρία που σκοπεύει να εφαρμόσει.
 
Maixabel

"Maixabel"
To 2000 o πολιτικός Juan María Jaúregui δολοφονείται από Βάσκους αυτονομιστές (την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ), αφήνοντας χήρα την αγαπημένη του γυναίκα, και μια μικρή κόρη. Καθώς τα χρόνια περνούν, κάποιοι από τους καταδικασμένους Βάσκους μαχητές αρχίζουν να αναθεωρούν τη στάση τους στη φυλακή, αποκηρύσσοντας την ένοπλη βία, με αποτέλεσμα να απομονωθούν από τους πρώην συντρόφους τους. Ένας από αυτούς, έχοντας μετανοήσει ριζικά για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, ζητά να συναντηθεί με τη χήρα του Ισπανού που ο ίδιος, μαζί με έναν σύντροφό του, σκότωσε πριν 11 χρόνια.
 
Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...

"Two by Two: Overboard!"
Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα.
 
Top Gun: Maverick

"Top Gun: Maverick"
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».
 
Το Γεγονός

"L'Événement"
Η Annie, μια έξυπνη νεαρή φοιτήτρια, αντιμετωπίζει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στη Γαλλία της δεκαετίας του 1960, όταν η άμβλωση εξακολουθεί να είναι παράνομη.
 
Η Γκαρσονιέρα

"The Apartment"
Ο Τζακ Λέμον υποδύεται τον Κ.Κ. Μπάξτερ, έναν μοναχικό χαμηλόμισθο υπάλληλο μιας ασφαλιστικής εταιρίας στη Νέα Υόρκη. Προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό του στην εταιρία προσφέρει εναλλάξ κάποια απογεύματα τη γκαρσονιέρα όπου διαμένει, σε τέσσερις διαφορετικούς διευθυντές τμημάτων της εταιρίας για να στεγάσουν τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις.
 
Μαγνητικά Πεδία (με αγγλικούς υπότιτλους)

"Magnetic Fields"
H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του.
 
Νεκρό Τηλέφωνο

"The Black Phone"
Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές του δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.
 
Ο Γάιδαρος ο Εραστής μου και Εγώ

"Antoinette dans les Cévennes"
Εγκαταλειμμένη, η Antoinette αποφασίζει να ακολουθήσει και αυτή το μονοπάτι. Όταν φτάνει εκεί, ο Vladimir πουθενά, μόνο κάποιος Patrick – ένας ανυπάκουος γάιδαρος – που θα τη συνοδεύσει στο περίεργο ταξίδι της...
 
Το Τέλειο Αφεντικό

"El buen patrón"
Ο Μπλάνκο είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Ολα πρέπει να είναι τέλεια! Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Μπλάνκο πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου.
 
Elvis

"Elvis"
Η ιστορία του Elvis (Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς).
 
Αγέλη Προβάτων

"Αγέλη Προβάτων"
Ο Θανάσης χρωστάει. Ψάχνει συμμάχους ομοιοπαθείς ώστε να μην πέσει θύμα της εκμετάλλευσης του τοκογλύφου.
 
Μαγνητικά Πεδία

"Magnetic Fields"
H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του.
 
Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

"Encanto"
Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας.
 
Νίντζα 3: Κυριαρχία

"Ninja III: The Domination"
Tο πνεύμα ενός νεκρού Nίντζα καταλαμβάνει το σώμα μιας αθώας κοπέλας, μεταμορφώνοντάς την σε σατανική εκδικήτρια.
 
Άγριες Φράουλες

"Smultronstället"
Ο ηλικιωμένος καθηγητής Ιατρικής Ισαάκ Μποργκ ταξιδεύει από τη Στοκχόλμη στη Λουντ, για να παραλάβει ένα τιμητικό βραβείο που αφορά την ακαδημαϊκή του προσφορά.
 
Βαγόνι αριθμός 6

"Hytti nro 6"
Καθώς ένα τρένο προχωράει προς τον Aρκτικό Kύκλο, δύο ξένοι θα μοιραστούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή.
 
Digger

"Digger"
Ο Νικήτας ζει απομονωμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Η άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του, θα οδηγήσει τους δύο άνδρες σε σύγκρουση.
 
Ίκαρος και Δαίδαλος

"Icare"
Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά.
 
Σμύρνη μου Αγαπημένη (Summer Special Cut Re-Issue)

"Σμύρνη μου Αγαπημένη"
H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες.
 
Μερικοί το προτιμούν καυτό (Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Some Like It Hot"
Ο Τζο και ο Τζέρι, ένας σαξοφωνίστας και ένας μπασίστας που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην στο παγωμένο Σικάγο, γίνονται μάρτυρες ενός πολύνεκρου μαφιόζικου χτυπήματος, κι έτσι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη επιβιβαζόμενοι σε ένα τρένο -μόνο που όταν κατεβαίνουν από αυτό, είναι πλέον η Τζοζεφίν και η Δάφνη, τα δύο νέα μέλη ενός γυναικείου συγκροτήματος που περιοδεύει στο Μαϊάμι.
 
Ταξίδι στην Αλαμπάμα

"A Walk in the Woods"
Ένας ηλικιωμένος ταξιδιωτικός συγγραφέας και ένας παλιός του φίλος αποφασίζουν να διασχίσουν περπατώντας το κοπιαστικό, επικίνδυνο και μήκους 3.500 χιλιομέτρων μονοπάτι των Απαλαχίων.
 
Πορφυρά Ποτάμια (σε Ψηφιακή Επανέκδοση)

"Les Rivières pourpres"
Ένας μακάβριος φόνος κοντά σε μια απομονωμένη πανεπιστημιούπολη. Ένας βεβηλωμένος τάφος σ`ένα επαρχιακό νεκροταφείο. Δυο παράλληλες έρευνες διαλεύκανσης, σε απόσταση τριακοσίων χιλιομέτρων η μια από την άλλη...

 
summercinemas.gr