Strong A.R.M.-Strongulation 2 (Club Hip/Hop)

2018-09-11 16:24

https://themusiccartelblog.files.wordpress.com/2018/01/22815266_1844592558889673_4957684733910199661_n.jpg

Strong A.R.M. είναι το όνομα που περιγράφει ακριβώς τον ύψους 1,88 και β'άρους πλέον των 90 κιλών γέννημα θρέμα του Μπρούκλιν! Είναι μια τέλεια περιγραφή της συνολικής στάσης του. Αυτός είναι ένας καλλιτέχνης που πιστεύει ότι όλα παίζουν, όταν πρόκειται για τη μουσική του. Δεν επέλεξε το hardcore hip-hop, το hardcore hip hop, τον επέλεξε! Και του επιτρέπει να πει ό, τι στο διάολο θέλει. Μην τον παρεξηγείτε όμως είναι μόνο ένα είδος του hip hop που είναι καλός, είναι όμως καλός και σε άλλους τομείς.

Ο Strong A.R.M. έρχεται κατευθείαν από το Brownsville, Brooklyn NYC! Έχει πάει σε αυτό για χρόνια τώρα, και δεν είναι έτοιμος να αφήσει κανέναν από το παρελθόν του, το παρόν ή το μέλλον να μπει εμπόδιο στο δρόμο του! Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι να ολοκληρώσει το όνειρό του. Έχει περάσει όλη την καριέρα του μαθαίνοντας την επιχείρηση και τελειοποιώντας τις δεξιότητές του ως καλλιτέχνης, συγγραφέας και παραγωγός. Μετά την επιτυχία του Strong A.R.M. 's debut project' THAT'S GANGSTA 'που έφερε Strong A.R.M. (# 1 στον Urban / Hip Hop / Latin Chart) και (# 1 στον Πίνακα Urban / Hip Hop), για να μην αναφέρουμε τις μεγάλες θέσεις στο διάγραμμα Dance and Crossover όπως στο Dance and Crossover charts καλά και πάνω από 2.000.000 ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ!

Strong A.R.M. Αυτό το τραγούδι είναι ένα BLAST FROM THE PAST με τη λήψη στίχων από το αρχικό άλμπουμ 'STRONGULATION' και την επανασύνδεση του με ένα ηλεκτρονικό χορό CRAZY HOT που είναι το τελικό αποτέλεσμα για το νέο άλμπουμ Strong ARM 'STRONGULATION 2' (Da EDM Remixes)! Δείτε το νέο μουσικό ταξίδι της Strong A.R.M στο iTunes, Apple Music, Google Play, Amazon Music, Tidal, Deezer και άλλα καταστήματα ψηφιακής μουσικής ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Επίσης, ακούστε το ραδιόφωνο STRONG στο JANGO! https://www.jango.com/music/Strongulation. Αυτά τα 2 κομμάτια θερμαίνουν τα ερτζιανά κύματα παγκοσμίως!

That's Gangsta on YouTube
Bet'cha Didn't Know on YouTube

Get these tracks on iTunes!

Follow Him:
Facebook
Twitter
Soundcloud

 

Follow Club Restricted:

Official Website
Soundcloud
Facebook