Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων βρέθηκε ο Ενές Freedom Καντέρ προσκεκλημένος του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση

2023-12-14 16:40

O Ενές Καντέρ χάρισε χαμόγελα στα παιδιά στο κλειστό των Βριλησσίων

Ο φιλέλληνας Αμερικανός αθλητής με τις τουρκικές ρίζες και καριέρα σε Boston Celtics, Blazers, Utah Jazz, New York Knicks και Oklahoma City Thunder, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση για την υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που αγαπούν το άθλημα από τον Βριλησσιακό και τον ΓΣ Βριλήσσια σε μια εκδήλωση που απέδειξε πως το μπάσκετ ενώνει.
 
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης ευχαρίστησε τον Ενές Καντέρ που βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και τόνισε πως ο Αμερικανός αθλητής αποτελεί παράδειγμα με όχι μόνο για την πορεία του στο μπάσκετ αλλά και για την στάση ζωής του. 
 
Ισχυρό μήνυμα για τη συμπερίληψη αποτέλεσε η παρουσία των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "Κρίκος" αλλά και οικογενειών προσφύγων από την Τουρκία. Ο Ενές Καντέρ φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους  ενώ τους χάρισε και μπάλες υπογεγραμμένες από τον ίδιο. 
 
Τα παιδιά προπονήθηκαν και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν, με τον σταρ του ΝΒΑ να δηλώνει ενθουσιασμένος από την μαζική συμμετοχή εκατοντάδων μικρών αθλητών και αθλητριών στην εκδήλωση. 
 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ενές Καντέρ υπέγραψε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.