Στέλλα Στυλιανού – «Σιγά - σιγά»- νέο single

2016-09-20 11:33

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

H Στέλλα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και ασχολείται με τη μουσική από τα 6 της χρόνια.
Έκανε μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου ,θεωρητικών μουσικής και φωνητικής. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παιδαγωγικά και σήμερα είναι διορισμένη δασκάλα στη Δημόσια εκπαίδευση όπου διδάσκει το μάθημα της μουσικής .

Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο προσωπικά maxi single το ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ και το ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ σε δική της μουσική και στίχους.
Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα παιδικό δίσκο με τίτλο ΓΛΥΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ με δικές τις συνθέσεις , στον οποίο ειχε τη διεύθυνση και την ενορχήστρωση των παιδικών τραγουδιών που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου της.
 

Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Λευκωσίας ,σε συναυλίες, εκδηλώσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες παρουσίασε τη δουλειά της και συνεργάζεται με το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ με το οποίο εμφανίζονται σχεδόν σε όλη τη Κύπρο.
Η Στέλλα έχει τραγουδήσει και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας στις Βρυξέλλες σε δύο εμφανίσεις η μια εκ των οποίων στα κτίρια της Κομισσιὀν.
 

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δεύτερη της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο ME TA MATIA THΣ ΨΥΧΗΣ η οποία διανέμεται ηλεκτρονικά σε όλα τα digital stores και τα Itunes από τη 14 Music .Εχει κυκλοφορήσει 4 βίντεο κλιπ το ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε σκηνοθεσία Σάββα Τζοβού Χρηστίδη ,μια παραγωγή της REVERIE Visuals ,το Η Καρδιά μου σε μουσική Χρήστου Γιώτη και Στίχους Λάζαρου Γκέτσιου ,Τη Βιτρίνα σε μουσική και στίχους της ίδιας της Στέλλας Στυλιανού και πολύ πρόσφατα το Βασάνισε με σε μουσική Χρήστου Γιώτη και Στίχους Λάζαρου Γκέτσιου.
 

                                                                                                                                                                                                                                                        

https://www.stellastylianousinger.com

https://www.youtube.com/channel/UCAMvPIuia_H15a7bDu0KqPA

https://twitter.com/osrstella

https://www.facebook.com/stellastylianoumusic

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com