Στα Βριλήσσια το πρώτο Hotball

2016-06-24 13:30
Η ομάδα των Βριλησσίων είναι η νικήτρια του 1ου Volley Hotball που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Δραπετσώνα και το Star Volley Academy.
 

Στον τελικό που τέλειωσε πριν λίγη ώρα τα Βριλήσσια, επιβλήθηκαν της Δραπετσώνας με 3-0 (25-13, 25-18, 25-21), κατακτώντας παράλληλα το έπαθλο και την επιταγή των 1.000€.

Ο αγώνας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, αν και δε σημειώθηκαν ιδιαίτερες ανατροπές, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα.

Τα Βριλήσσια, μπήκαν στον αγώνα καταιγιστικά και εκμεταλεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σφιχτή είσοδο της Δραπετσώνας και με συνεχόμενα τρίποντα και δίποντα, ξέφυγαν στο σκορ με 18-1, με τη Δραπετσώνα να μαζεύει το σκορ, προς το τέλος.

Στη συνέχεια όμως, η Δραπετσώνα λύθηκε και έπαιξε πολύ καλό βόλει, πιέζοντας τα Βριλήσσια, μένοντας συνέχεια κοντά στο σκορ.

Πάντως, διεξήχθη ένας χορταστικός αγώνας που ενθουσίασε τον πολύ κόσμο που τον παρακολούθησε. Δυστυχώς η κατάρευση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, δε μας επέτρεψε τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, αλλά αυτός μαγνητοσκοπήθηκε και θα είναι διαθέσιμος, μετά το αναγκαίο μοντάζ, από την Τρίτη.

Διαιτητές του αγώνα οι κες. Δαλέκου και Γεωργάκη.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Ατσιδαύτης): Γκότζη, Μικρουδάκη, Κωτσιάκη, Βασιλακοπούλου, Παπαστεργίου, Γκότση, Θωμαδάκη, Μαβιλίδη, Κάβουρα, Τσαρακλή (λ), Στάθη, Μπόκη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Χατζηδημητρίου): Καραγιαννίδου, Κρεμμύδα (λ), Χατζηπέτρου, Φούσκα, Δούκα, Βαγγή, Τζώρτζη, Ιωάννου, Μπουρέλι, Βροντίση, Ζάππα, Λιόλιου, Βελιανίτη (λ).

Νωρίτερα στον αγώνα για την 3η θέση, ο Μίλωνας επιβλήθηκε του Άρη με 3-0 (25-14, 25-12, 26-24).

ΜΙΛΩΝΑΣ: (Βαλσάμος) Μοναχού, Βαζάκα, Τσότσου, Κοντέα, Χάνα (λ), Αναστασοπούλου, Ταβελίδου, Κουλατσίδου, Λουζιώτη, Ρούντα, Νίκα.
ΑΡΗΣ: (Ευθυμιάδου) Μαρτίν, Μοναχού, Δαμίγου, Λουκοπούλου, Μπαλταδούρου, Κουτσωνά, Αγγελάκη, Μπουραζάνη, Μπασματζιάν, Θεοδοσίου, Πήττα, Μέη.
Το τουρνουά έκλεισε με τις απονομές των διπλωμάτων, του έπαθλου και της επιταγής, δίνοντας ραντεβού για το 2ο VOLLEY HOTBALL το Σεπτέμβρη και με αντρικές ομάδες.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. ΦΟ Βριλησσίων
2. ΔΑΣ Δραπετσώνας
3. ΑΟΝΣ Μίλων
4. ΑΠΣ Αρης ΑΜΦ.
5. ΑΓΣ Αρτεμις
6. Αστέρας Ν.

Πηγή : www.volleynews.gr