Σπύρος Μπιμπίλας: «Μετά χαράς θα έπαιζα στις Άγριες Μέλισσες ακόμη και με μικρό ρόλο»

2021-06-06 01:25

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο allyou.gr ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ άνοιξε την καρδιά του στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την καριέρα του και για τις καταγγελίες που συγκλόνισαν τον χώρο της τέχνης, δηλώνοντας συγκινημένος από την καθολική αγάπη και στήριξη που εισέπραξε το προηγούμενο διάστημα από τον κόσμο. 

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι με μεγάλη του χαρά θα συμμετείχε στις (αγαπημένες του) «Άγριες Μέλισσες», ακόμη και μικρό ρόλο, ενώ έστειλε μήνυμα ότι δεν σκοπεύει να γεράσει εύκολα! 

Αποσπάσματατης συνέντευξής του στο allyou.gr:

Για το αν υπήρξε ποτέ στιγμή που είπε «δεν αντέχω άλλο, τα παρατάω:

Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Ακόμη και στα πιο δύσκολα έλεγα στον εαυτό μου προχωράμε.

Για το αν θέλοντας να προσφέρει στους άλλους αισθάνθηκε κάποια στιγμή ότι αφήνει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα:

Ναι μερικές φορές όντως έχω βάλει τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Βάζω πρώτο το ενδιαφέρον μου για τους άλλους, ωστόσο στην ουσία είναι κάτι που με χαροποιεί, όποτε και αυτό για τον εαυτό μου το κάνω. Το καλό όταν το κάνουμε, το κάνουμε πρώτα για εμάς. 

Για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του μετά τους ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη περί μέτριου ηθοποιού, στο απολογητικό του υπόμνημα:

Οι εκφράσεις αυτές που ειπώθηκαν για εμένα δεν με άγγιξαν καθόλου. Αντίθετα οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης προς το πρόσωπό μου με συγκίνησαν αφάνταστα. Αισθάνθηκα μία μεγάλη αγκαλιά από όλη την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ποτέ στη ζωή μου.

Για το αν έπρεπε να είχαν ανοίξει τα στόματα πολύ πιο νωρίς:

Εγώ βεβαία είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν είναι αργά. Τώρα ήρθε η κατάλληλη συγκυρία. Ήμασταν σε μία φάση που κανείς δεν δούλευε, σε αναγκαστική ανεργία, οπότε το κακό σπυρί που κρυβόταν τόσα χρόνια στις ψυχές μας βγήκε όλο μαζί. Και οι επαναστάσεις γίνονται όταν έρθει η ώρα.

Για το αν θεωρεί ότι οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στις καταγγελίες στον χώρο σου ένιωθαν άτρωτοι λόγω της δημοφιλίας τους:

Ναι μέχρι στιγμής αυτό έχουμε εισπράξει. Λόγω του αβαντάζ της δημοφιλίας και της εξουσίας πίστευαν ότι ποτέ δεν θα μαθευτεί που είναι στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.

Για τις«Άγριες Μέλισσες» και αν θα ήθελε να συμμετάσχει στη σειρά:

Ασφαλώς και θα τη δεχόμουν. Τις Άγριες Μέλισσες τις παρακολουθώ ανελλιπώς. Είναι από τα καλύτερα σίριαλ που έχουν βγει ποτέ, με πολύ σημαντικούς ηθοποιός. Αν λοιπόν μου ζητούσαν να συμμετάσχω σε μικρό ή μεγάλο ρόλο θα πήγαινα. Ποτέ δεν έχω εξετάσει το μέγεθος του ρόλου. Και σε προτάσεις που μου έχουν γίνει σε άλλες δουλειές ποτέ δεν κάθισα να δω αν είναι μεγάλος ο ρόλος ή μικρός.

Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του σε μία δεκαετία από τώρα:

Όπως ακριβώς και τώρα. Μαχητής, δουλευταράς και νεανικός, Δεν σκοπεύω να γεράσω εύκολα.

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί        :

Όχι δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου. Άλλωστε έχω υιοθετήσεις ολόκληρο τον κλάδο μου. Οπότε με καλύπτει αυτό.

Για το αν είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο:

Αν και την προσωπική μου ζωή δεν την εκθέτω θα σου αποκαλύψω πως εν μέρει είμαι.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: https://www.allyou.gr/faces/interview/49690-me-aftes-tis-kataggelies-tha-yparksei-mia-morfis-katharsi-ston-xoro-tis-ypokritikis-spyros-bimpilas