Σπύρος Καλογήρου-Μοναξιά-(Νέο τραγούδι και video clip)

2019-12-18 15:10

https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2019/12/%CE%A3%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-cover.jpg

Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος στο χώρο της μουσικής...

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, διανύοντας την πιο ώριμη και επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ‘’Μοναξιά’’και πρόκειται για να μια δυναμική,ερωτική και μελωδική μπαλάντα με πολύ συναίσθημα. Με ερωτική διάθεση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα! Αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής !

Το τραγούδι ‘’Μοναξιά’’ γράφτηκε  μέσα από προσωπικά βιώματα του Σπύρου που αντιμετωπίζουν όμως καθημερινά πολλοί άνθρωποι.

Πέρα από το τραγούδι, ο Σπύρος ασχολείται και με τη σύνθεση και τη στιχουργία.Η σύνθεση τραγουδιών είναι το μεγάλο πάθος του και η ερμηνεία τους είναι αυτό που τον γεμίζει περισσότερο. Όνειρό του είναι να μπορεί  να μοιράζεται όσα δημιουργεί.

Mουσική-Γιάννης Θάνος-Σπύρος Καλογήρου

Στίχοι: Σπύρος Καλογήρου

Αξιζει να δείτε όμως και το πρωτοποριακό video clips  που oπτικοποιήθηκε υπό την σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Νεμποτάκη

Κυκλοφορεί από την Music Liberty

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

https://www.youtube.com/watch?v=V3jqzJWAQrU