ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων-Ζητούνται πληροφορίες για αδέσποτο

2016-12-29 16:38

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εικονιζόμενη σκυλίτσα σιτίζεται από περίοικους στον Γέρακα, στην οδό Κλεισθένους (ψηλά, κοντά στο ύψος της λεωφ.Αναπαύσεως).
Οπως θα δείτε στην αντιγραφή του σχολίου που παραθέτουμε στη συνέχεια, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ελπίδες η σκυλίτσα να πιαστεί και να πάει για θεραπεία σε νοσοκομείο συνεργαζόμενο με το Δήμο στον οποίο τριγυρνά.
Όμως...χρειάζεται η βοήθεια όλων όσων περνούν από το συγκεκριμένο μέρος προκειμένου να εντοπιστούν οι γωνιές που κουρνιάζει, έτσι ώστε όταν θα γίνει η επιχείρηση να πιαστεί, να μπορέσει να βρεθεί!

" Mania Schoina: Μίλησα μόλις με τον Δήμο Παλλήνης. Αύριο πρωί (29/12/2016) θα είναι εκεί ο αρμόδιος υπάλληλος που θα μας κατατοπίσει στο πώς & πού θα μεταφερθεί το σκυλάκι. Υπάρχει σύμβαση με νοσοκομείο αλλά θέλουν γραπτή εντολή για περίθαλψη που θα την πάρουμε από τον κύριο αύριο. Σήμερα πέρασα και δεν την είδα. Είχε όμως εκεί ξηρά τροφή. Καλό θα ήταν σήμερα κάποιος αν περάσει να κοιτάξει που κάθεται."


ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, παρακαλούνται να τις γράψουν κάτω από την ανάρτηση του link https://www.facebook.com/ groups/ hathikebrethikexarizetai/ permalink/1236074509762534/