ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων-Δώρα καρδιάς 2016-προετοιμασία χριστουγεννιάτικου μπαζάρ

2016-11-03 15:47
Αγαπητοί φίλοι,
φέτος το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR του συλλόγου μας θα γίνει Σάββατο/Κυριακή 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 και οι προετοιμασίες μας ήδη ξεκίνησαν! 

Για άλλη μια φορά, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας ώστε να πετύχουμε τους οικονομικούς στόχους μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα ΑΔΕΣΠΟΤΑ (του Δήμου μας) ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Έχουμε ανάγκη από δώρα για τους λαχνούς μας αλλά και για τα τραπέζια με κάθε είδους αντικείμενα (κοινώς ''γιουσουρούμ'').

Δεχόμαστε αντικείμενα (αμεταχείριστα ή μεταχειρισμένα, ΚΑΘΑΡΑ και σε ΚΑΛΗ κατάσταση) που σας χάρισαν αλλά δεν σας αρέσουν, ή που βαρεθήκατε να έχετε, ή σας περισσεύουν, ή που απλώς επιθυμείτε να μας παραχωρήσετε για να βοηθήσετε κι εσείς με αυτό τον τρόπο τα αδεσποτάκια μας! 
Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.

Είδη δώρων, διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, χρηστικά είδη για ανθρώπους ή ζωάκια, μουσική, βιβλία, ποτά (που δεν ανοίχτηκαν), μικροέπιπλα που μεταφέρονται με απλό ι.χ., αξεσουάρ από την προσωπική σας ντουλάπα (όχι ρούχα-παπούτσια παρακαλούμε), ζώνες, κοσμήματα, τσάντες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές (που δεν χρειάζονται επιδιόρθωση) και, γενικότερα, ό,τι θα θέλατε να προσφέρετε με την καρδιά σας.

Κάθε είδους προϊόντα ή υπηρεσίες παροχών από επιχειρήσεις / καταστήματα του Δήμου μας, είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες προσφορές, επίσης!
Παρακαλούμε έως τέλος Νοεμβρίου!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γράφοντας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: syllogos.adespota.vrilission@gmail.com ή στο τηλέφωνο του συλλόγου μας 6976.266.620

Προσκαλέστε και τους υπόλοιπους φίλους σας από το facebook ή προωθείστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτό το μήνυμα.
Σας ευχαριστούμε.
 

--

ΣΟΣ  Αδέσποτα  Βριλησσίων  -  Αριθμός Πρωτοδ. συλλόγου 1365/27.2.2003