«Σκούπισε» τον Άγιο Δημήτριο ο Κένταυρος Βριλησσίων

2016-04-11 09:46

Συνεχίζει με στόχο την άνοδο και το πρωτάθλημα ο Κένταυρος που επικράτησε 4-1 του Αγίου Δημητρίου στα Βριλήσσια. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό στο αριθμητικό τους πλεονέκτημα μετά το 56′. Κάπως έτσι, παρέμειναν πρώτοι έχοντας 57 βαθμούς και αναμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Άρης Πετρούπολης την ερχόμενη Τετάρτη. Από την άλλη πλευρά, το Μπραχάμι βρίσκεται έβδομο αριθμώντας 37 βαθμούς σε ένα απογοητευτικό δεύτερο γύρο για το ιστορικό σωματείο.

Στην ροή του αγώνα, στο 10′ ο Νικολαΐδης σέντραρε και ο Δέτσης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 34′ ήταν η σειρά του Νομικού να γράψει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ με ωραίο τσίμπημα της μπάλας. Δύο λεπτά αργότερα, οι “κυανέρυθροι” μείωσαν με πέναλτι του Καραμπίνη, μια παράβαση που χρεώθηκε στον Γαληνάκη, ο οποίος ακόμα… απορεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “πρασινοκίτρινοι” πίεσαν για τρίτο γκολ, όμως έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα ο Φοιρός στο 65′ και να ανοίξει ο δρόμος. Έτσι, στο 72′ ο Τούντας βρήκε δίχτυα για ενδέκατη φορά φέτος (10η με το κεφάλι) ύστερα από φάουλ του Γαληνάκη για το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 77′ ο Νικολαΐδης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 42′ ο Χορταριάς απέκρουσε πέναλτι του Νομικού που κέρδισε ο ίδιος.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Αθανασόπουλος Μ., Νιδριώτης Μ.

Κένταυρος (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Θεοδωρίδης Χ., Σκέντζος, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος, Νομικός (85′ Δημητριάδης), Θεοδωρίδης Θ., Δέτσης (56′ Χαλκιόπουλος), Μπότση (56′ Πανάγου), Νικολαΐδης.

Αγ. Δημήτριος (Λάκης Σμυρνής): Χορταριάς, Κασιμάτης, Τσαρουχής, Φοιρός, Πανταζής (46′ Ζησόπουλος), Κυριάκης, Καραμπίνης, Χαραλαμπόπουλος (46′ Στρατής), Λυκογιάννης (46′ Σμυρλής), Κάιδος, Μανιάτης.

Πηγή : www.stoplekto.gr