«Σάμερ χιτς» | Μια επιπλέον παράσταση για το best of του Θωμά Ζάμπρα @ Lunar Space

2021-07-07 17:49

Μετά από τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι (είχε ξεκινήσει πριν την καραντίνα γιατί πάντα είναι ένα βήμα μπροστά), ο Θωμάς Ζάμπρας βγαίνει έξω και χτυπάει με τα «Σάμερ χιτς» που σημείωσαν ήδη το πρώτο sold out και επιστρέφουν για μια επιπλέον βραδιά, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στο Lunar Space, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (είσοδος από Πολυκράτους 6).

 

Μια παράσταση Stand up Comedy με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις του Θωμά Ζάμπρα («Είχα και στο χωριό μου», «Εγώ γέλασα»), με ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση ως τώρα, αλλά και με μια δόση από νέο υλικό.

 

Με άλλα λόγια, η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μία από τις παραστάσεις του; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Πού το είδες ρε stalker; Τέλος πάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε ένα μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα.

 

Η παράσταση με τα best of γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για βιντεοσκόπηση και των δύο παραστάσεων κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε, οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο. Απλά όχι μανάδες.

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com